mor_menekse1 nasıl gdyor bklm şikayetleriniz nedir detaylıya az kaldı haftaya yaptırıyoruz inşAllah cinsiyetler ne sohpet edelim hadi 22 haziran sat selamlar 😍
dlrglnc mor_menekse1 19 dan selamlar 🖖 bel , sırt ağrısı ve oğlumun bol acıkması çok yemesi dışında problem yokk siz nasılsınızz ☺️🍀
teletabi mor_menekse1 12 sinde bizimde detaylı randevusu bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz. Kızım olucak nasipse,14 aylıkta bir oğlum var. şuan 20 haftalık olduk dün kontrolümüz vardı herşeyi güzel inşallah detaylıdanda güzel sonuçlar alırız 🙏🏻🦋
Ada_kacira mor_menekse1 bizimde 12 Haziran sat geçen perşembe detaylıya girdim çok şükür bi problem yoktu 3 yaşında kızım var bu minnoşta erkek rabbim acılarını göstermesin bize iki çocukla nasıl olcak korkuyorum biraz 😂
Zeytin20 mor_menekse1 25 haxirandı doktorum 18 hazirana çekti adet öncesi gebelik diye. Cumartesi detaylıya gireceğim. İnşallah herşey yolundadır. 34 aylık oğlum var. Kızım olacak şimdi 🥰
mor_menekse1 dlrglnc ya maşAllah acıkma bnde de cok oluyor nihayet mide bulantılarım gitti çok şükür yiyebiliyorum bel ağrısı bnde de çok var ikizlerimi beklyorum 🤭 Allah nasip ederse 😊
mor_menekse1 teletabi inşAllah ❤️ Saglıkla kavuşalım bnde ayın 9 gidcem detaylıya güzel sonuçlar alırız ınşAllah
mor_menekse1 Ada_kacira Amin Rabbim yardım eder inşAllah benim ilk gebelık +ikiz gebelik Allah nasip ederse 😊 cok heycan var acba nasıl bakabilcekmiyim nasıl olcak 😅
dlrglnc mor_menekse1 Yaa ikiz mi 🙈 Rabbim tek bebiş bekleyenlere yardım ikiz bebiş bekleyenlere çok yardım etsin inşallah 🙏☺️ Sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin bütün yavrular 🌺
mor_menekse1 dlrglnc Amin cümlemizin ınşAllah ❤️ Rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin inşAllah
Ada_kacira mor_menekse1 yaaa sağlıkla kucaklarsınız inşallah rabbim öyle bir güç kuvvet veriyor ki zaman nasıl geçiyor anlamazsınız ☺️
mor_menekse1 Zeytin20 inşAllah güzl sonuçlar Alalım Rabbim’in izniyle bizimde ilk heycan bekliyoruz 9 Kasım detaylıya gdcz
ozgeakkaya İkinci kızıma hamileyim yarın detaylı ultrasona gidicem inşallah 🥰Bel ağrısı arada oluyor arada uyku hali dısında iyiyim şükür o 🙏🏻
Defne74 mor_menekse1 bizimde 4 haziran sat 21 4 olduk gayet iyi gidiyorum perşmbe detaylı var hamilemiyim degilmiyim farkında degilim karnım şişiyo sadece o kadar
Sedadgr mor_menekse1 mor_menekse1 3 Haziran benimde enson tarih 21+4 olduk oğlumla detaylıya cuma günü girecem çok heyecanlıyım 🥰
mor_menekse1 Sedadgr hadi hayırlısı 🤗 bizim de 9 Kasım detaylı randevumuz var güzl sonuçlar alırız ınşAllah
mor_menekse1 Canselyaren ya 22 benimde biri erkek biri erkeğe benziyor detaylıda belli olcak 😅 inşAllah heycanla bekliyoruz