Kubramayda Gzm23 rahım kasılmasına sebep olduğu için özellikle ilk aylar yasaklı meyve olarak geçiyor. Nar hurma ve greyfurt 20 + dan sonra doktor a sorup yiyebilirsin.
Pinarr35 Kubramayda yaaaa ay cok korktum ben 14 haftaligim daha yemeyim bari maydanoz dere otu yemiodum hurma falan da yemiodum narda yemeyim🙄
Helpmee Gzm23 kız ben 1 tane hayatta bitiremem 😅 bir kase yiyorum Aman bşy olmaz ya belirli şeyler harici abartmadan yensin
Pinarr35 Gzm23 sanmiyorum yaa hic korkmaa bence yoktur oyle bisey allah korusun bi nar cocugu dusururmu
EsengulC Pinarr35 abartmdan herşeyden yemek lazım nar oturup 8 9 tane yemeyeceksiniz zaten bir kase yeseniz yeter maydonoz da aynı şekilde demet demet yenmez üç beş dal salataya katarsınız olur biter
Pinarr35 Gzm23 bende oyle m 3 ay kanamadan dusuk riskinden hep yattm yeni yeni toparliyorm kendimi ondan dikkat etmeliyim bide benim ikiz riskli gebelik
Hayal_et07 Gzm23 https://www.fikriyat.com/yazarlar/ibrahim-saracoglu/2017/07/27/rahim-duvari-inceligi Bu yazıyı okuyabilirsiniz
Gzm23 Hayal_et07 teşekkür ederim canım benim okudum çok ama çok faydalıymış zaten rahim duvarı incelirse erken doğum oluyor nar bir nevi erken doğum riskini önüyor 😇🙏