Rumeysayunus Kızlar bana bi yardımcı olun bebeğimin doğmasına 17 gün kaldı kıyafet konusunda kafam çok karışık 0 3 3 6 aylık olarak hangisinden fazla almalıyım bebekler çok çabuk gelişiyor diyorlar 😅
ecemsmom Rumeysayunus bebekler çabuk gelişiyor ama küçücük bebeğe de kocaman şey giydirilmez 0-3 al bence Herkes okadar bilmiş ki anlamıyorum valla onlara sorsan yenidoğan bebeğe 3 numara bez taktırırlar 🤣
Volkitolki Rumeysayunus oğluma aldığım 0-3 beden kıyafetleri en fazla 30gün giydi Ağırlıklı 3-6 6-9al suan kızıma hep öyle aldım tabi 0-3de alıcaksın ama nadir
Kbrayankkk2 Rumeysayunus biraz yeni Dogan al çünkü yeni Dogan bile büyük geliyor ondan sonra 0,3 al 0,6 ay buyuk olur bebek 1 aylik olunca almaya devam et çok fazla alma çünkü küçülüyor
guzellanne Bebeğin kilosuna bağlı canım benm bebeğim 2500 doğdu hala Yenidoğan kıyafetleri giydiriyoruz bir aylık oldu kilosu 3 4 e yakınsa 0 3 ay bencede
ecemsmom Rumeysayunus o yüzden çok takma yani 0-3 al bende 10-12 tane mevcut sanırım bide kışın kuruması zor oluyor 3-6 da al lazım olursa devamını büyüdükçe alırsın tek tıkta kapıda herşey 😂 mesela 1 numara bez de 3-3.5 kilo çocuğa gayet normal oluyor 4 kilo üstüyse felan 2 kullanılabilir :)
Rumeysayunus ecemsmom doğru söylüyorsunuz büyüdükçe alırım yine bir kaçtane büyük almakta fayda var ☺️
Rumeysayunus Kbrayankkk2 benim kızım minyon olacak doktorum öyle söyledi 3 kilo olmaz yani yeni doğan ağırlıklı ve 0 3 aylık daha iyi olur değil mi o zaman
Kbrayankkk2 Rumeysayunus Minyon diyorsun ne demek yani kisamisiniz kocanla senin boyun kisa mi gerci benim de kisa esiminde 3,140 gram doğurdum madem öyleyse yeni doğan al biraz bi kac tane de 0,3 ay al bi kaç tane de ayaklı tulum al çok LAZIM sıcak tutar
Kbrayankkk2 Rumeysayunus Ama gerci doğumuna varsa daha kilo aldırmaya bak bebeğe muz ye ceviz ye yemek yemege bak çocuk kilo alsin ama dogurduktan sonra kendini toparlar ben takim almıştım altli üstlü ve şuan küçük geliyor yıkadım da kaldircam yani şuan aldigim kıyafetler 0,3 ay çünkü 1 aylığa girdim sen yeni doğan al bence
Rumeysayunus Kbrayankkk2 kısa değilde zayıf olacak dedi öyle bi tabir kullandı zayıflığı için bende o yüzden şaşırdım nasıl yapsam diye ☺️
Kbrayankkk2 Rumeysayunus Yok bişey olmaz kilo alir güzel besle güzel ye bol muz ye ceviz ye yeni doğan al ful bi kaç tane 0,3 al Tamam 1 aylık olunca 0.3.3.6 almaya başlarsın çünkü yeni doğan olmaz daha benimkileri giydiriyom küçülüne kadar bol bol ye sen besle onu