Poyrazin_annesi marbling10 3ünü aynı anda kullancak degılım bırı kırlenınce yıkamaya atarım temız olanı kullanırm😀 ztn bnm bebegım kış bebegi evde olcaz ful evdekı battanılerı bıle kullanırım ztn ben bebek yorganıda aldm
marbling10 Poyrazin_annesi benimki de kış bebeği ama mesela gündüz hastaneye gittik kontrol için, akşam da bir yere gitmemiz gerekti. Hastaneden gelen battaniyeyi yıkamaya atacağız mecbur akşam başka polar battaniye lazım dışarı çıkarken. Yedekli olmasında fayda var bence. Çok pahalı şeyler değil ki 30- 40₺ yani
Momandchildren Muslin ne kadar cok fayda var,muslin bende fazla alicam kis yaz fark etmez her turlu kullaniyor,terleyince ben Beline koyuyorun
marbling10 Momandchildren Evet bana da öyle dediler müslin her şeyde kullanılıyor dediler☺️ penye battaniye de çok al dediler
ebruzb marbling10 benim liste de sizinkiyle kapışır 😂 valla yapacak bir şey yok yedekli aldım ben de bişey olsa başkasından mı isteyeceğiz ne yapalım çokta güzel oldu çeşit çeşit kullanmayı her zaman çok severim😍 hem inşallah diğer bebişimizde de kullanırız iyi yapmışsınız sağlıkla kullansın bebeğiniz inşallah ❤️
marbling10 ebruzb evet bence de yani ihtiyaç anında keşke alsaydım demek yerine fazla olsun ne olur ☺️🤭 gğle güle kullansınlar İnşallah