Zeynepty https://imgyukle.com/i/kLZ5gM Kızlar bu açlık tokluk kan şekeri nasıl oluyor şekerli su icilenden mi
-Ozge- Zeynepty hayır şekerli su içilen şeker yüklemesi diye geçiyor. Ben tokluk kan sekerime baktirdim yemek yiyip yemekten 1 saat sonra gidip kan veriyorsunuz kan şekerinize bakılıyor benim doktorum tokluk kan şekerim normal çıktığı için şeker yüklemesine gerek görmemişti
gldn065807 Zeynepty kaç haftalıksin yükle mi yapicaz dedi yoksa açlık tokluk kan mı vereceksin dedi canım
Selin12- Zeynepty bana bugün dedikleri iki dilim tam buday ekmeği bir dilim peynir 5,6 tane zeytin yiyebilirsin dedi onun haricinde hiç bir şey yiyemezsin dedi
Serpil-Harun21 Zeynepty şeker yüklemesine gerek varmı yokmu onun için yapıyor aç birde tok karnına veriyorsun yüksek çıkarda şeker yüklemesi yaptırıyo gerek görmezse yaptırmıyor bazı doktorda açlık tokluk bakmıyor sadece şeker yüklemesi yaptırıyor içeçekmolan
Zalimstalker Şeker yüklememde hiç bir problem çıkmamıştı 34.hafta doktorumun dikkati sonucu açlık şekerimin yüksek olduğunu öğrendim şuanda 37.haftamdayım insülin kullanıyorum yemeklerinizde dikkatli olmanızda fayda var