damlacikolata Ay nasıl merak ediyorum nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam ne zaman hissederim ki acaba ve hissettiğini acaba hemen fark eder miyim kii ☺️🤗😳
SayeMom damlacikolata 18.haftada minik minik gözle görülür atışmalar oluyordu 20.haftadan sonra güçlendi şimdi gümbür gümbür geliyoruz 25 haftalığız 🧿❣️
zeliss96 damlacikolata 23 haftada artık ne hissediyordum dışardan minik minik görünüyordu . Şuan 39 hafta olacak hissetmediğim bi saat yok yani sürekli kendini hatırlatıyor bazende çok acıtıyor tabi 🥲
Baldandamla damlacikolata 16 17. Haftalarda ufaktan hissetmiştim kişiden kişiye göre değişir sırt üstü yatınca daha net anlaşılır
gbyalcin damlacikolata doktorum 20-21 haftaya kadar hissetmezsen normal demişti ama ben ilk kez 16. haftada belli belirsiz hissetmeye başladım bikaç günde bir. 18 haftadan sonra da her gün daha kuvvetli oldu. Şimdi 27+4 üz akşamları babası gelince halay çekiyo içeride minik kuş 😍😂
KevserArslan 18+3 te hissetmeye başladım hafif hafif. Şuan 20+5 olduk ve baya durmadan net şekilde hissediyorum. Benim kızım biraz fazla hareketli sanırım 😅
sehrengiz_8 damlacikolata 16 başlamıştı hareketi ama ben o zamanlar anlamlandıramadığım için bebek hareketi olduğunu 19. Hafta fark ettim