Sirvanaydiner Kelebek1 vital hospital didem hanıma gidiyorum ben😌 muayene ücreti 90 tl , normal doğum 1600 tl , sezeryan doğum ise 2650 tl😊 Ayrıyetten hastanenin vip odası baya büyük gzel onun geceliğide 500 tl 😊 Allah nasip eder de bi aksilik çıkmazsa biz orayı düşünüyoruz🤗
umranozby Kelebek1 bizim burdaki hastanede normalde sezeryanda 800 tl 200 tl de oda parası olarak soylemislerdi😊urfadayim bu arada
Gamze1903 Kelebek1 Istanbul Esenler Medipol Hastanesi. Normal dogum 1.150 Sezeryan dogum 1800 civari Istege bagli sezeryan 3bini buluyormus Eger özel oda istenirde vip sskli calisan kadina geceligi 400 tlmis 😊😁🙏💙
Songul42 Sirvanaydiner neden 500 250 yeni konustum bende bir yanlislik olmasin arti sezeryan dogumda 2500 dalga hocaya gidiyorum bende fiyatlarmi degisti
AyseFahriYalcn G.o.p kadın sağlığı merkezine gidiyorum Ahmet beye doğumu mu Beşyüzevler şafak Hastanesi'nde yapıcak fiyat 1.700 sezeryan
Yenianne34 AyseFahriYalcn hangi doktorda düşünüyosunuz doğumu bende 500 evler şafak hastanesine gidiyorum
Asli91 Medicalpark trabzon karadeniz normal 1500 epidural normal 1850 genel sezeryan 2000 belden uyuşturmalı sezeryan 2250
Laurenkiz Acıbadem Maslak Hastanesi, zorunlu sezeryan doğum yapacağım, Dr.Esra Özbaşlı harika doktorumuz, geçen yıl zor bir ameliyat geçirdim sayesinde kurtuldum rahmimdeki büyük kitleden, sezeryan fiyatı 11.000₺🤷🏻♀️Normal doğum 7000₺civarında, doğum paketi fiyata dahil (şerbet, ikramlar, refakatçi yemekleri, ilaçlar, bebeğin ilk muayene ve aşıları vs.)
umranozby Laurenkiz şaka mı 11 bin nedir 😲 bir yıllık ev kirası gibi anacim o parayı versem 11 ay kalırdım net 😂
Rumif Laurenkiz valla kardeş durumu çok çok çok iyi olması gerekir normal bütçeli aile hayatta altından kalkamaz iyiki devletler var dedim valla ☺️☺️Haaa maddi durumum iyi olsa herkes özel ister galiba
Ilkgozagrimiz Gamze1903 vip odayi gordunuz mu nasil biseymis acaba 400 lira beb daha tam konusamadm bilmiyorum o yuzden
Mineoksuz Gamze1903 biz daha yeni sorduk normal Doğum 900 civarı bişeydi sezeryan da 1500 tl dediler 😳
deletedmom734 Kelebek1 Ankara Cebeci Tıp Prof kontrolündeyim aylın 120 tl muayene ücreti sezeryan 2500 normal doğum 3000 tl
Fikriye123 umranozby Bnde lotusta imran ayhana gidiyorum canım normalde istanbulda olacakti dogum kayinvalidemin yaninda sonradan burda olsun dedik ama bakalim nasil olur acaba 😊
AliyeAsel Gaziantep medicalparkta yapıcam inşallah canım normal olacak 1850 epiduralde de 600 tl fark alıyolar ama ben onu yapmayı düşünmüyorum inşallah gerek kalmaz 🙏🏻
DamlaBaskurtAksoy AliyeAsel merhaba bende Gaziantep Sanko ya gidiyorum epidural anestezi olunca fiyat mu ekleniyormuş 🤔🤔herşey dahil 1500dediler sezeryana 🤔