Yuksel_Kurt Kızlar nts ne zaman bağlandınız 🙈 31. Haftadayız haftaya kontrol var 32 de bağlıyorlar diye duydum ama
Minikcivcivv Yuksel_Kurt bende surada bekleyim yarinn kontrolüm var 33 haftaligim bakalım gircek miyim 🙈
Esmakorkmaz Yuksel_Kurt 36. Haftadan beri her hafta düzenli istiyor doktor. Hepsi aynı değil tabi benim doktorum bu şekilde istedi😊 ama haftan gelmeden de bakabilir çünkü herhangi bir ağrın sancın olursa doktor temkinli davranıp bakıyor sancı mı değil mi diye. Gaz sancısı çekmiştim çok ağrım olmuştu 29. Haftada doktoruma kontrolde söyledim nst istemişti.
Burcu-112 34 de girdim ilk şikayetinize göre değişir kasılma ağrı olursa erken giriyorsunuz normal 35 den sonra oluyo
Mlk_dlk Ben ilk nst ye 28de girmiştim sancıyla hastaneye gidince bağlamıştı acildeki ebe, sonrasında risk kalmayınca 36ya kadar bağlamadılar, şimdi cumartesi tekrar bağlanıcam bakalım 37 hafta olmuş olacağız :)
inrhas_ Ben ilk nst’ye geçen hafta 32’de girdim. Bebeğim çok toplanıyordu bir kısma nst’den sonra bir sorun görmedi doktorum sadece haftada 1 kontrole gideceğim.
Eslemkusun_annesi Yuksel_Kurt 30 da gittim baglamadilar 34 te kontrolüm var suan 32+3 olduk bağlarlar diye düşünüyorum
MinErdinc Yuksel_Kurt genelde 32 den sonra Nts bağlıyorlar, düzenli takip için. Ben geçen hafta perşembe günü gittim 33+2 idim. Doktorum muayne den önce Nts ye baglattirdi 20 dk. Sonra muayne mi oldum. Siir gibi nts değerlerin çok güzel haftana göre dedi. Muhtelemen artik doğuma kadar her muayne öncesi Nts bağlanacak. Ilk gebeligimde de böyle olmuştu, aynı doktorum.