Hazella Merhabalar Kizlar bio oil kullaniyodum arti simdi bide vazelin kullanmaya basladim bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama kirmiziliklar sanki azalmaya basladi. Daha once deneyimleyip iyi geldi diyenler varmi aranizda?
SayeMom Hazella bende aynı sizin gibi bio oil kullanıyorum 25 haftalığım 53 kiloyum henüz çatlağım yok, arkadaşım vazelin kullanmış klasik hiçbirşeyi yokmuş ama tüylenme yapiyor aşırı derecede onun içinde lazere gitmiş göze alarak kullanmış tabii.
2melekannesi_ Hazella vazelinlerin içinde petrol türevi kimyasallar oluyor diye biliyorum ya o yüzden bana pek sağlıklı gelmiyor açıkçası
iremcannn1907 Hazella canım bende duydum ama denemişsin madem şunu sorayım çok yapış yapış rahatsız bir his veriyor mu?
Hazella SayeMom tuylenme cogu krem ve yag icin gecerli cunku hersekilde kil koklerini beslemis oluyoruz ama catlaklarin cozumu tuylerin cozumunden daha zor sanirim o yuzden biraz fayda zarar karsilastirmak gerekiyo😞
SayeMom Hazella şahsen benim icinde tüuylenme kötü bende lazer düsünürdüm vazelin sürsem, catlak tedaviside var
Hazella iremcannn1907 ben geceleri once vazelin sonra biooil surup tayt giyip uyuyorum bi rahatsizlik vermiyo ustunu kapatinca☺️ Yaklasik bi haftadir deniyorum ama baya fark oldu gibi
iremcannn1907 Hazella ben 8. Ayımdayım 25 kilo almama rağmen hiç çatlağım yok ama ilk zamanlardan ver bio oil kullanıyorum. Son aylarımda vazelin de kullansam mı diye düşünüyorum ama bio oil bile çok rahatsız ediyor beni yapış yapış sanki. Atletimi giysem bile üstüme yapışıyor sanki 🥴