Sinemm0606 Merhaba bugun doktor bebegimin kafasinda Koroid pleksus kisti gordu. Bu durumu yasayanlar varmi kalicida olabiliyomus gecicide olabiliyomus icimi rahatlatmaya cok ihtiyacim var bilenler yasayanlar nolur cevap verebilirmi.. 18+6yim
blueberyy00 Sinemm0606 genelde geçiyormuş doguma kadar ama kimisinde kalıyor bende mesela doğuştan varmış o kist Su balonu gibi birşeymis zaten 17 yaşımda öğrenmiştim ben emar çekilmişti başka bir sebebten onda gördü doktor zararsız doğuştan gelen birsey ama senede bir kontrole gel dedi yani olabiliyor sanırım bu durum
defomom Sinemm0606 aynı durum bende de var ben 20+6 oldum 2 taneydi biri gitti biri küçülmeye başladı haftaya detaylı ultrason çekilecek orda inşallah tamamen kaybolmuş olur size de çok geçmiş olsun
EsraBu Sinemm0606 benim yengem 35 yaşında 1 hafta önce öğrendi kist oldunu doktor bu zamana kadar zararı olmadıysa bu saatten sonrada olmaz senede 1 kontrol ettir demiş
Sinemm0606 blueberyy00 cok gecmis olsun sizede. Insaallah bizdeki gecici bi durumdur. Siz baktirdiniz mi daha sonra kontrole gel dediginde?
Sinemm0606 defomom Cok sevindim sizin adinina demek ki kayboluyor yavas yavas. Rabbim tamamen silindigini gostersin insaallah. Tesekkur ederim
blueberyy00 Sinemm0606 inşallah geçer ve korkma bisy olmaz inşallah evet gittim ilerleme felan yoktu zaten su balonu kisti olduğu için büyüme yapmıyor dedi doktor zararsız ama sen yinede senede bir kontrolunu yaptır demişti