Busra2013 Sultannn3327 kız dogdu dogacak ne korkuom bı tık yapsads yeteelı😂allaj sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallaj
yamacinannesii Sultannn3327 Normal canım benim bebe de öyle artık kılını kıpırdatmaya hali yok bence arada ben dokunuyorum da hareketlendiriyorum biraz 😂
Chucky9 Sultannn3327 ay ben de 38+5 im. Sabahtan beri hareket bekliyorum arada çok hafif hissediyorum ama normalde hareketli olduğu için oldukça endişe ettim. İnşallah normaldir belki kanala girmiştir diye kendimi rahatlatıyorum. Çünkü kanala girince hareketi azalıyor demişti doktorum sanki
Sultannn3327 Busra2013 Tık yapıyor anca😂biraz bel ağrısı ve adet olacakmış hissi var bir de bagirsaklarim halay çekiyor 😂
Busra2013 Sultannn3327 ben daha 22 haftadayım bunlar bende var normal dedı benee korkuom bende vajınada agrıo
Nurgul1606 37+6 yım bnmde bebeğimin hareketleri yavaşladı gece birazcık hareket ediyor gündüz hiç yok .. bnde de sadece biraz bel agrısı var .. yatamıyorum uyuyamıyorum her yerim agrıyr yattığımda .. nefes darlığı çok yaşıyorum
Delal123 Nurgul1606 bende 37+6 haftalık canım karnım baya sert ve hareketleri azaldı benim ikinci gebeliğim geceleri çok ağrım oluyor