mercimeginannesiiii arenikom Yıllardır vileda turbo pedallı kullanıyorum. Bel fıtığım olduğu için diğer viledaları sıkarken belime yük biniyordu ağrı yapıyordu. Viledadan çok memnunum ama iki kötü yanı var. Birincisi bezleri çabuk eskiyor ve eskisi kadar kaliteli değil. Kısa süre kullandıktan sonra yere yapışmıyor bez. İkincisi de pedalı çabucak bozulabiliyor. Garantiye giriyor mu bilmiyorum ama ilkini öyle atıp ikinciyi alırken içim yandı pahalı çünkü. Bir daha bozulursa aynısından almayabilirim.
Suzanne arenikom vip Ahmet mopu çok rahat ve temiz oluyor suya da Allah ne verdiyse koyarım 😂 ama genelde bingo mutlu yuvam bebek kokuyor 🌞
rengarenkduduv arenikom Vileda pedallı çok güzel ben önceden kullanıyordum ancak bozulduğundan atmak zorunda kalmıştım. Şimdi yerine normal yuvarlak başlıklı bir vileda aldım. Ucu 5-7 lira arasında satılıyor uygun fiyatlı olduğundan tercih etmiştim. 2 haftada bir de değişiyorum. Silmesinden memnunum. Evimizde köpek olduğundan yerleri silerken çamaşır suyu ve ahşap temizleyiciyi karıştırıp kullanıyorum.
1999luanne Elifinannesii_ kız Arap sabunu parkeyi çok kaygan yapıyor nasıl kullanıyosn bi kere denedim kuruduktan sonra bile kaydık parkede 😄
1999luanne arenikom ben arap sabunu hariç herşey kullanıyorm arap sabunu kaydirdigini düşünüyorum bingo mutlu yuvam yüzey temizleyici çok hoş kokuyo mutlaka dene
blueberyy00 Sedarda hım sizinkisi mantikliymis her oda için ayrı kullanmak sonra makineye atmak diğer türlü tek başlıkla yıka tak yıka tak çok mantkili gelmiyor bana
1999luanne ebruzb ya bende öyle kullanıyorm ama sıktığı suyu da temiz suyun içine atiyo ben anlamadım olayı. İki bölmesi var güya birisi temiz diğeri sıkılan bezin gittiği su ama oraya o kadar az gidiyor ki sizdede aynımı
ebruzb 1999luanne benim ki öyle mop değil su hazneli yani fıs fıs yaparak siliyorum herhangi bir suyun içine falan koymuyorum
Eda115354 arenikom vileda falan çok kötü ilk evlendiğimde ondan almıştım yesteni duruyo rossmanın mopunu dene üstüne tanımam hem de uygun ben alırken başlık ve sapı 50 tl yoktu yani şimdi bilmiyorum da. Duvarı da onunla siliyorum ben. Hatta camlar baya büyük tek başına silerken onunla hallediyorum ucuna cam bezi takıp.
Eda115354 arenikom https://www.google.com.tr/shopping/product/723463014035315362?q=rossman+mop+bezi&client=safari&hl=tr-tr&biw=414&bih=715&tbs=vw:l,ss:44&prmd=simxvn&sxsrf=AOaemvIGhnNLHI62tVW_WS3lipydhJNs5w:1635888133776&prds=eto:17983963269032776090_0,cdl:1,prmr:1,cs:1 bu bi de teleskopik sapı vardı.
kubraakbas arenikom vileda kullandım, vip Ahmet’in mopunu kullandım amaaaaa en rahatı sprey mop 😃 Elle evlendim evleneli hiç silmedim. Haftada 1 spreyle,2 kere de robotla siliyorum. Ayda bir gelen abla da eliyle siliyor
kubraakbas Elimde bez yıkamayı hiç sevmem bu nedenle sprey mopun yedek bezlerini da aldım her odada bez değiştirip sonra hop hepsini makineye atıyorum
Ceylanarsln arenikom ben 40. Haftadayim bugune kadar hic durmadan hep once ellerimle siliyorum sonra silva muru mop ve islak mop yapiyorum sirayla bitiriyorum anca temizleniyormus gibi bunu 3 gunde bir yapiyorum islak ve kuru mopu hergun