marsel_ve_annesi Funda1999 amiin ya inşallh kucağımıza almak nasip olur Benim bulantılarım tam tersi geceler başlıyor🤦🏽♀️
marsel_ve_annesi aslikadir ay çok şukur benim doktorum hiç ilaç vermedi akşam yemeği vakti oldu mu dunya başıma yıkılıyor çok kotu oluyorım🤦🏽♀️
marsel_ve_annesi Hempol yaa banada kıza benziyor dendi sağlıklı olsun da hiç fark etmez benimki ilk bebeğim😍
Hempol marsel_ve_annesi benim içinde fark etmiyor önce sağlık 😍😍 benim de ilk bebeğim olacak inşallah 🥰
Elif_akgun sedaanne2021 benim normalde 11+1 ama gelişimi ondeymiş 13 haftalıkmış erkek dedi iki defada
marsel_ve_annesi sedaanne2021 ben dun ikili için gittiğimde kıza benziyor dedi Ama daha erken heveslenme şimdiden dedi☹️😂
marsel_ve_annesi deletedmom27371 nasıl yanlış oluyor onuda anlamış değilim bazen çok ilgisizlik ediyorlar
yagmrmr marsel_ve_annesi Bulantılarım çok fazla ve çok halsizim.. ikili testim oldu sonuçlarını bekliyorum
marsel_ve_annesi hanifeucar29 bende arada kaldım ama yaptırdım yoksa kafama takılacaktı İnşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz 🌹🥲