Ezgicelik Bursa’nın güzel anneleri sorularım olacak “Hangi hastaneye ve doktora gıdıyorsunuz? Ne kadar ücret veriyorsunuz” memnunmusunuz tecrübelerinizi aktarabilir misiniz
Dilaraa1 Ezgicelik medikal park Özlem hanım doktorumdan memnunum ama hastaneden memnun değilim pandemi hastanesi ve hiç dikkat edilmiyor 290 tl
Bsk-1 Ezgicelik merhaba canım🎀💕 Bende hayat hastanesin de özlem ballı ya gidiyorum ve cok cok memnunun kesinlikle tavsıye ediyorum
Kubrakles Ezgicelik sanem alkana gidiyorum özel muanehanesi var 250tl ücreti ve çok memnunum çoğu hastaneye anlaşmalı doğuma geliyor ben medicanada yapıcam 5200 normal 5500 sezeryan ücreti en uygunu medicabil ama tam ücreti hatırlamıyorum . Pembe mavi ve hayatta var seçeneklerin arasında
Ulkubtrgn Burcusahinnn merhaba bende özlem hanıma gidiyorum,2 haftadır raporlu kendisi sizi kime aktardılar hangi doktora gidiyorsunuz
Burcusahinnn Ulkubtrgn bilgim yoktu canım ayda 1 gidiyorum zaten daha kontrol gğnğme var 18 kasım da gitcem umarım o zamana gelmiş olur
Sedanurce Biradsizyazar muayene ücreti ve doğumu ne kadar acaba ve hangi hastanelere gidiyor rabia hanım
elifimsiiii Medicabil Nilüfer hastanesi Songül hanıma gidiyorum , çokta memnunum , çok pratik ve esprili rahatlatıyor insanı . Ben doğum paketi yaptırdığım İçin 15₺ ödüyorum ama muayene ücreti sanırım 235₺ .
Ygzalp_16 Medicana nilüfer volkan aksakalli hem riskli gebelere de bakıyor inanılmaz ilgili ve çok memnunum herkeze de tavsiye ediyorum..benim dogum paketim var 15 tl ödüyorum ama muayene 260 300 arasi diye duydum…
Ozlmtrn88 Merhaba bende Senem Alkan Akalın’a gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 250 birçok hastaneyle anlaşması var nasipse medicana yada medicabilde yapacağım doğumumu
Biradsizyazar Sedanurce muayene 300 lira. Anlasmali bikac hastane var. 5500 ile 10 bin arasi doğum ücretleri hastanesine göre değişiyor.
Bursaspor16 Bende hayat hastanesi Özlem ballıya geçtim çok önerdikleri için daha öncesinde Neriman çeliğe gidiyodum çok tatlı bi doktordu ama bana uzak olduğu için değiştirdim ☺️
ogrencianne35 Ezgicelik haziran da doğum yaptım hayat hastanesinde doktorumuzun anlaşmalı hastaneleri var dr embiye yılmaz 150 liraydı muayene ücreti