Yarenn92 Selam arkadaşlar yumurta tembelliği için doğal evde yapabileceğim birşey varmı acaba çay vs. internette baktım ama hangisini denemeliyim bilemedim sizin yaptığınız ve iyi gelen birşey varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
Fadimee5 Yarenn92 incir öneririm benimde vardı büyümüyordu yumurta 1 ay sabah akşam iki üç kuru incir yedim hormon yükselince zaten hemen hamile kaldım oğlum şuan 4 yaşında ikinciye hamileyim bundada hiç bisey yemedim ama 1 sene sonra oldu kendiliginden
Anne88 Canım bende de vardı yumurta tembelliği hiç bir ay yumurtam catlamiyordu ben bu ay havuc tükettim günde yedim soydum yedim direk salatasını bile yapmadım çok şükür üç tane yumurtam gelişmiş biri döllenmiş bile bakalım ne olur sonunda ama yumurtaligimin büyümesi bile mucize polikistjk vardı bide bende sende havuç tuket
Anne88 Bfduam canım günde birtane yedim ama hergun yedim aksstmadim belki 1 hafta bile sürmedi yediğim ama çok çok faydası oldu ilk defa yumurtalıklarım büyüdü ve biri döllenmiş bile ne olur bilmiyorum ama büyümesi bile bı mucize
Bfduam Anne88 aa yeni hamilesin daha:) gözün aydın, hayırlı olsun. Bende bu ay yedim onu. Bat ne zamandı? Ovulasyonla denedin mi adete yakın, koyulaşma olabiliyormuş.
Anne88 Rapunzel21 benim yumurtaligim catladigi için mi iğne vermedi acaba dün kontrolüm vardida üç yumurtaligim gelişmiş ama vermedi
Anne88 Bfduam canım henüz hamile değilim malesef benim bat belli değil çünkü her ay aynı olmuyorum tarihler arasında fark oluyor doktor eşliğinde yumurtalıklarım takip edildi ve aylardır catlamiyordu çünkü yumurta buyumuyordu klomen verdi bu ay günde 4 e çıkardı çünkü geçen ay iki kullandım fayda etmedi pko var bende çok şükür dün kontrole gittim üç yumurtaligim büyümüş biri döllenmiş dedi ama bu demek değil kesin hamileyim sadece aylardır goremedigim çatlaması gördüğüm mutlu etti bizi adet olursan eşinden yine sperm testi isticem dedi olmazsam zaten hamileyim Allah’ın iziniyle 8 aydır felan uğraşıyoruz
Yarenn92 Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsini deniyeceğim inşallah bana da bir faydası olur 🌸🌸