Yasafi-23 Kızlar bu ilk gebeliğim, 28+4 oldum.Allah nasip ederse sezaryen olucam. Aşı olmadığım için hastaneye çok girip çıkmak istemiyorum.Sezaryende NST’ye ne kadar sıklıkta çağırıyorlar ve ne zaman başlıyorlar.
poyrazinannesi3547 Yasafi-23 Ben geçen hafta girdim bi 15 dk sürdü 29 haftalıkken yarın tekrar kontrole çağırdı 30 +4 olduk üniversite hastanesi artık her haftamı cagırılcam bilmiyorum benimde ilk bebiş bende aşı olmadım doğumdan sonra mecbur kalırsam olurum şuan düşünmüyorum
Merve2697 Yasafi-23 sezaryan veya normal doğum olması nst sıklığına etki eden birşey değil ki. 34 den beri kontrollerimiz haftada 1 e düştü bizim her kontrol öncesi önce nst ye giriyorum ardından doktor muaynesine özele gidiyorum bu arada devlette nasıl oluyor bir bilgim yok. Covid aşılarımıda oldum şuan 37+3 üz çok şükür hiç bi problemimiz yok
poyrazinannesi3547 Yasafi-23 sizin özel hastane sanırım kim karar verdi doğum şekline bize daha bişey denmedi erkemmi bilmiyorum ben 9 eylül üniversitesi hastanesinde düşünüyorum doğumu
Yasafi-23 poyrazinannesi3547 Teşekkür ederim kuzum,Rabbim herkesi korusun bizi de… Ben de cesaret edemiyorum.
Beyzan poyrazinannesi3547 devlete bağlı hastanelerde öncelik normal doğum her zaman. Ama özelde bile olsa anne illa Sezaryen olsun istemiyorsa doğum şekli genelde 37-38. Hafta civarında belli oluyor çatı muayenesi ile ve bebeğin pozisyonu ile. Tabi başka bir kaç Sezaryen sebebi de var kilo şeker bebeğin suyunun durumu gibi
Egosto Yasafi-23 benim doktorum 36. Haftada nst istedi 36 ya kadar hiç istemedi bildiğim kadarıyla 36 dan sonra yapıyor tüm doktorlar
Beyzan Yasafi-23 nst 36 dan sonra başlıyor genelde ve 36 dan sonra her hafta kontrol isteniyor. Burada Doğim şeklinin pek önemi kalmıyor Çünkü son haftalar bebek için de anne için de önemli dönemler O yüzden sık kontrol edilmekte fayda var.
Aseless Yasafi-23 konuyla alakalı değil ama niye aşı olmadınız çok geçmeden lütfen aşı olun ben çok karşıydım aşıya ama gebe ölümlerinin yüzde 99u aşısızmış 20. haftalarda oldum bende şuan 37 haftalığım Allahım hepimizi korusun bu korona illetinden bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😔🌺😘
Yasafi-23 Aseless Amin inşallah kuzum. Ben de hiç rahat değilim ama bebeğe etkisi nasıl diye bir türlü güvenemiyorum. Çok kararsızım.
Aseless Yasafi-23 Allah’a şükür aşıları olalı 3,4 ay oldu ben de bebekte bir sorun yaşamadık hem başka sorun yaşayanlar olmuş olsa bile illa haberlerden sosyal medyadan bı yerden duyulurdu hiç öyle haberler de olmadı aksine korkutmak istemem ama asıl aşısız gebelerin ölümü çoğaldı Allah korusun siz gönlünüzü ferah tutun ve geciktirmeyin 💕🌺