Babykuzucuk kuzum sayı 15 milyon olmalı enaz eşinin değeri 12 milyon çıkmış çok düşük değil ama takviye kullanması lazım ama ileri hareket bayağı düşük en az %32 olmalı ama eşinde toplamda %18 olarak görünüyor morfoloji de en az 4 olması gerekirken 3 olarak çıkmış o yüzden iyi bir uzman dan yardım almanızı tavsiye ederim bu değerlerle de hamile kalırsın ama herkes 3 ayda kalıyorsa sen 6 ayda kalırsın
Ek takviye gıdalar tuket eşine benim eşim de de sperm sayısı 3 milyondu çok şükür ben hamileyim şimdi
Keçiboynuzu kürü kesinlikle yap, keçiboynuzu pekmezi tükettir sabahları aç karnına hergun bir avuç kabak çekirdeği yesin bitter çikolata yesin günde yarım paket ayrıca bol bol muzlu atom süt yap onu içsin ısırgan otu çayı ve Demir dikeni çayı var onları içsin macha turpu var onu yoğurda katip yesin biz bunları yaparak çok şükür 1 ayda hamile kaldım tabiki iğne ve takviye edici vitaminlerde kullandı eşim hem bitkisel ilaç hemde kimyasal ilaç kullansın kesinlikle eğer sormak isteğin birşey varsa sorabilirsin ayrıca doktorumuz da çok iyiydi isterseniz adını vereyim uzaktan tedavi de veriyor sonuçları gönderince bilginiz olsun