Mom2737 Haftadayım Hamilelik boyunca hiç başım ağrımadı ama dün geceden beri başım çatlayacak sanki midem de bulanıyo hiçbişey yemek içmek istemiyorum, gözlerimin içi ağrıyo çıkacak sanki yerinden… internetten baktım mide bulantısı değil ağrısı olursa yazıyo. Tansiyonuma da bakamıyorum ama beynim zonk zonk. Bebeğimde tek tük hareket ediyo normalde çok hareketlidirTecrübeli olan var mı aranızda bunlar zehirlenme belirtisi mi
Zeyna2601 Mom2737 ben ebeyim canım benimde gebelikz ehirlenmesi riskim var senin yerinde olsam hemen giderdim
Mom2737 Zeynpnurr Zeyna2601 Belacivciv alparslanannesii1661 Gittim kan idrar tahlili yapıldı zehirlenme değilmiş ama enfeksiyon varmış idrar yollarımda😣
Zeynpnurr Mom2737 insallah bişey yoktur ama bence sen vakit kaybetmeden hastaneye git doktorun baksn kafanda rahat eder hem
Belacivciv Mom2737 Yani bu şekilde burada kimse teşhis koyamaz, hastanede tansiyon takibi tahlil vs yapılması lazım. Bence gidin bir baktırın nolur nolmaz
alparslanannesii1661 Kimse gebelik zehirlenmesi diyemez burda ama normal birsey yaşamiyorsunuz ben sizin yerinizde olsam durmam hemen giderim
Acemi_anne61 Mom2737 geçmiş olsun çok su içmelisiniz birazcık limon damlatabilirsiniz tansiyon durumuna göre inşallah geçer bir an önce