Pokut Kızlar kızım olacağını öğrendim değişik isimler arıyorum isim önerisi ve sizlerin seçtiği isimleri yazar mısınız 🍀🥰
Ecet Pokut Bade ismini ben çok seviyorum ama eşim koydurmuyor içki manasına geliyormuş ama kulağa çok tatlı geliyor Bade 🥰🥲
Cocolingo Eğer eşimle anlaşabilirsek, İnci, Verda, Azra, Alâ arasında gidip geliyorum, karar vermek çok zor 🌸
Prensesannesi27 Cocolingo yaa Verda ismini ben çok beğeniyorum ama çevremden nedense güzel yorumlar alamadim onun için vazgeçtim gibi.. ama böyle görünce de bi hoşuma gidiyor 😄😄 ahh kararsizlikk
Pokut Seymaben bende Arya koymayı düşünüyorum ama yanına uyumlu Kuran’da geçen bi isimde arıyorum bulamadım
Pokut Ecet İçki anlamına mı geliyormuş bende Arya ismin yanına Kuran’da geçen gğzel bi isim bulmaya çalışıyorum
Mefat Ecet yaa ben de çok seviyorum bade ismini ama anlamından dolayı koymak istemiyorum. Aslında aşk anlamı da var ama içki anlamı da var malesef.
Ranasamet Kizim olsaydi Meyra Leyal koycaktim ama oglusum oluyor. Bu ismi hala cok begeniyorum insallah allah nasip ederse ve illerde kizim olursa koycam🥰