Yenianneadayii Kızımın kilosu 2.800 olmuş 36 haftalığız şuanda doktor az olduğunu söyledi. Ne kadar olması gerek diye sorduğumda hftada 250 gram alması gerekiyor dedi ama zaten benim kızım 2 haftada 500 gram aldı neye göre az diyor anlayamadım
Nigarhacizade Yenianneadayii Ne alakası var ya gayet iyi kilosu var. Daha 36haftada, zaten 3kiloyu illa geçicek. Ben napiyim o zaman, 32haftada 1.700 dü🌚🤦🏻♀️ Ben dua ediyorum 2.500 olsun bari yeter diye. 3kiloda gözüm yok😹
tugbaa_g Yenianneadayii haftasına göre az demek istemiş canım ama sağlıklı olsun da bebişler doğunca alır ne olacak ki kilo bu nice kilolu doğan bebekler var doğduktan sonra zayıflıyor kafana takma ama yediklerine dikkat et
Selver07 Yenianneadayii bunlar nasıl doktor anlamıyorum ya strese sokmaktan başka bişey değil benim kızım 36-37 hafta tam hatırlamıyorum ama 2685 gram doğdu o kdar sağlıklıydı ki doktor hep küçük olsun hızlı gelişir dedi öyle oldu 2500 kilo ve üstüne neye göre az diyorlar
Kizannesi92 Yenianneadayii Gayet normal benimde iki haftada 500 gram almış 36 haftaligiz 3 kilo olmuşuz bunun birde normal doğumu var ben geri kaldı mı kalır mı zayıf mi derken şimdi de diyorum ahanda kilolu oldu nasıl doğacak kafamda deli sorular sizinki de 38 de üç kiloyu geçmiş olacak büyük ihtimal gayette normal
Yenianneadayii Selver07 evet birde diyorlar doktorlarw göre 2500 kg olan bebekte 4 kg olan bebekte gözlerinde aynı diye
Selver07 Yenianneadayii evet kilolu olunca da çok kilolu sezeryan alalım diyorlar ne dedikleri belli değil ki kime güvenecegimizi şaşırdık
Yenianneadayii Selver07 aynen öyle bugün tahlillerde şekerimin yüksek çıktığını dikkt etmem gerektiğini bebeğin kilo alacağını alırsa omuzlardan yağlanma olur omuz takılması gibi sıkıntılar olabilirde dedi bir dediğiyle bir dediği tutmadı bir yandan kilolu olur diyor bir yandan az kilo almış diyor valla kime inanacağımıza şaşırdık
Yenianneadayii Kizannesi92 evet buradada okuyorum genelde ortalamaya göre normal görümüyor internet olmasa kafama takacağım boşuna
Alp52 @Yenianneadayii canım ben 39 haftadayken 3100 gram çıktı ultrasonda 40 haftalıkken 3900 olmuş dedi aynı doktor aynı ultrason cihazı nasıl oldu anlamadım 40+3de doğum yaptım dogumhanedeki ultrasonda 3700 çıkmıştı 300 gram eksik veya fazla olabilir demişlerdi 3610 gram doğdu bence kilosu değil sağlıklı olmasi önemli zayıf olabilir eli ayağı düzgün olsun zaten senin bebişin 39 40 a kadar beklerse güzel kilo alır son zamanlarda kilo alıyorlar zaten benim doktorum doğuma 1 ay kala vitaminleri biraktirmisti bebek fazla kilo almasın diye normal doğuma engel olmaması için
Yenianneadayii Alp52 onuda çok duydum aşağı yukarı oynayabiliyormuş doğduktan sonra kilo bana göre normal kilosu sağlıklı olsun bana yeter ❤️
Kizannesi92 Yenianneadayii Koronayken bebek kilo almamıştı bnde çok takmıştım ama sağlığı daha önemlj