Neshaakin Havva8 ben ya ☹️ Yemeyince de fena bulantı bastırıyo. Yediğim zamanda da bulantı oluyo. Yesem dert yemesem dert 😢
iremby Havva8 🙈🙋♀️ surekli acikiyorum suan bebisimiz kucuk kilo olamadi henuz. 12+6 daydi en son kontrolumuz 80 gramdi. Normal mi bilemiyorum. Suan 14 haftalik olduk. 2 hafta sonra kontrolümüz var.
Zeynp Gulyllu maalesef çok yiyen kadınların bebekleri genede zayıf oluyor Öz yiyip yarayacak şeyler yemek gerekiyor Gel gör ki bazen hakim olamıyoruz kendimize
Sedefcann08 Havva8 keske saat basi aciksam canim yemegi yerken pesine ne yiyim diorum😀😀 o kadar yiyorum ama bebek manken gibi😀😀😀
Havva8 Sedefcann08 o zaman cerez cok ye bire bir kilo aldryr bak ben mesela 1 hafta surekli cerez yedim masallah bebegim 1 haftada 500 grm aldi
Benay Havva8 16 haftadayım ve sana şöyle söyleyeyim hiç boğazım durmuyor bir dakika bile şuan bile muffin yiyorum 😂😂
FundaMuminCoskun Havva8 ayy bende oyleyım az once canım pişi çekti ya bu saate hamur işi yenirmi yaptım yedimm 🤦♀️ Nolcak bizim sonumuzz 😀
ozlmmmm Havva8 ben.afedersiniz hayvan gibi yiyorum,hayatımda hiç yemediğim şeyleri yiyorum hatta. 36+4üm bebeğim 3.400 yani etkiliyor sanırım bebeği de
Buse_ Havva8 bennn ama hamur işi abur cubur değilde meyve salatalık havuç ne bilim peynir yiyorum şimdilik 1 hafta ile 10 gün arası değişerek önde gidiyoruz 20 haftalığım ilk zamanlar sıvı kaybı yaşamıştım onu geri aldım sadece 😅
Havva8 Buse_ sevindim canm en guzeli bende senin gibi meyve sebze peyr yogurt ozellikle cerez cok yiyorum doktirum cerezi tavsiye etri findik badem fistk antepf bunlar kiloda bire birmis