Sibel_l3 Bebek hareketini ilk hangi haftada hissettiniz ve cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz kızlar 🤗☺️☺️
o1anneadayi Sibel_l3 16.haftada hareketlerini hissetmeye başladım 12. Haftada cinsiyeti öğrendik kızımız olacak 🥰
dlrglnc Sibel_l3 12 de öğrendik ,14 te netleştirdik cinsiyetini bi erkek bebiş gelicek 💙 19 olduk hareketleri karnımda pıt pıt atıyo sanki o şekil hissediyorum sadece ☺️
Canselyaren Sibel_l3 15 ye hissettim şuan 20 haftalık hamileyim yarım saattir uyuyamıyorum ikinci gebelik ztn bnim😂
Sibel_l3 o1anneadayi 11+6 bizimde ikili test verdim dün ☺️ normal de 10+5 diye gittim dün ama 11+5cikti bı hafta önde dedi
o1anneadayi Sibel_l3 masallah sağlıklı olsunlar da 🙏🏻🥰 benimde bi kere 4 gun önde bir kere 3 gun geri çıktı oluyor genelde öyle değişiklik 2 haftadan fazla gerilik yada ilerilik olursa sıkıntı diyorlar
Sibel_l3 o1anneadayi bulantılarınız ne zaman geçti ya ben prilam kullanıyorum o olmasa hicbise yiyemiyorum :(
o1anneadayi Sibel_l3 ben hiç kusmadim canim bulantilarim da ilk 11 haftaya kadar sadece sabahları oluyordu 11. Haftadan sonra geçti tamamen sabah uyanır uyanmaz kahvalti yapmayın salatalık ve tuzlu kraker yiyin iyi geliyor diyorlar
o1anneadayi Sibel_l3 gecer gecer 12. Haftadan sonra neredeyse bitiyor az kalmış senin de 🥰 kilo aldın mı 😁
o1anneadayi Sibel_l3 ay ne güzel masallah ya ben 59la kaldım en son 67diydim kim bilir şimdi kaç oldu 🤦🏻♀️😂