AryaElif Bugün kontrolümüze gittik tam 32. Haftadayızz 43 cm ve 1800 gram sizce nasıl💜 doktor ne şişko ne zayıf gayet iyi dedi🌸🌸 sizler ne durumdasınıızz🧿
Kandemir_94 AryaElif benimde aynı gecen hafta gittim 32 hafta 1830 gram zaten 1700/2000 kilo arası olurmus 32. Hafta. Kişiden kişiye bebekten bebegede değişiyor haliyle🌸
MiniMiniKus AryaElif 32 haftalığız bizde 40 cm 1900 normal dedi çok şükür hepsi iyi olsun inşallah Sizi de nts için 10″15 gün sonraya çağırdı mı
Sedefavc AryaElif canım 32de bende gittim aynı 1810kilosu 43cm boyu dedi fakat bana 5gunluk kilosu az dedi şahsen 1900-2000arasi sanırım olması gerekiyormus
AryaElif Sedefavc Allah Allah bana da 1800’e iyi dedi ama bilemedim şimdi ya doktorlar neye göre iyi kötü diyor😂😂 bence iyi hiç az diye düşünme canını sıkma🧿🙏🏻
AryaElif MiniMiniKus o duyguyu bilen anlar bence ahhaha aynı durumdayız😂 doğumunu nasıl istiyorsun var mı tercih🌸
MiniMiniKus AryaElif Ben normal istiyorum ama sanırım zorunlu sezeryan olacak Plesanta aşağıda çünkü Çok bana kalan bir tercih olmayacak gibi
AryaElif MiniMiniKus bana suyu normal keyfi yerinde dedi detaya hiç girmedi ben de normal istiyorum da aksi bi durum olsa söylerdi herhalde, inşaAllah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alalım da🙏🏻
Failknr AryaElif bizde bugün gittik 33.3 günlük 2350 kilosu, boy 43 cm dedi. Doğuma da tahmini 3 ile 3.500 arası olur ama bence 3300 falan doğar dedi. 1 ayda tam bir kilo almış yani