Defne23 Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk gebeliğimi hissetmiştim. Belirtileri vardı. Yalnız kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Bu ikinci denemem. Yalnız hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün transferimin 8. Günü. Erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Sizce teste güvenmeli miyim? Bu gibi durumları yaşayan var mı?
Saliha0335 Canım bende tüp bebekle hamile kaldım 4cü denemede pozitif haberini aldım şükür ben normal gebelik testi almıştım 2tane ilk testi 8ci gün yaptım çok çok silik çıktı 9cu günde biraz daha belirgindi ama yinede kanda pozitifi görmeden kendimi kaptırmıyayım dedim tüp bebek tedavisi çok zorlu rabbim tedavi olan herkese nasip etsin inşallah ben şuan 24hafta 5günlük hamileyim 17ci haftadan beri düşük tehlikem vardı şimdide erken doğum riskim var rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Defne23 Saliha0335 Rabbim sağlıkta yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bilmez miyim çok zor. Derler ya bana damdan düşeni getirin diye, şimdi seni çok iyi anlıyorum.