Zehra3868 Ultrason da çok aşırı bastırdı perinatolog hafif elim değsin çok acıyor otururken kalkarken sanki karnım kesilmiş gibi acı var normal mi
Zehra3868 Happy_001 ama çok fazla bastırmaktan diye düşünüyorum çünkü eve gelir gelmez karnımda ağrı vardı bugün daha çok dokundukça hareket ettikçe etim acıyor herkeste mi öyle bakıyorlar bu doktor bana mı sert davrandı anlamadım kasıklarıma filan baya çöktü korktum çocuğa bişey olacak diye
Mlkbrn Detaylı ultrason sonucu hemen çıkıyor mu arkadaşlar benim yarın randevum var 14 20 de perinatoloji de ordan çıkınca hemen kendi kadın doğumuma gitsem sonuçları göstersem oluyor mu
Happy_001 Mlkbrn normal ultrason degıssen bısey yok canım gerekenleri yazıp gonderıyor yanı gıt 10 sonra gel demiyor
Zehra3868 Esraali benim 15 20 dk anca sürdü Kısa sürse de çok aşırı bastırdı karnıma alt tarafıma kasıklarıma yanlarıma dünden beri kalkarken otururken karnıma hafif dokunayım çok sızlıyor sanki ameliyat lı gibi anlamadım merak ettim o yüzden herkeste mi çok bastırılıyor
Mlkbrn Detaylı ultrason dedikleri renkli olan mı arkadaşlar elimize ultrason kagıdı veriyorlar mı veriyorlarsa aynı siyah beyaz mı oluyor yoksa sarı mı oluyor sarıda bebek te çok belli oluyor ya
Zehra3868 Mlkbrn onu şahsi doktorun bakıyor. Bunu perinatolog bakıyor kol bacak kalbine beynine bir sıkıntı varmı diye rapor çıkarıyor ona göre doktorunda bakıyor sıkıntı olursa olmaSa o an söylüyor
Happy_001 Zehra3868 bende yasadım ama cnım oyle bişey olmadi bastırdı falan ama oyle kotu somuc olmado karnın ıcı yırtıldıgi icin belkı acıyordu