Bebegimile Rabiikk ilk zamanlar ben de oyleydim sadece ekmek arası peeynir domates yiyordum ama son aylara doğru inanılmaz istahin açılıyor
-ebru-123 alparslanannesii1661 normalde kahvaltıyı hiç sevmem ama artık peynir zeytin yumurta ceviz badem yemeden kahvaltıdan kalkmıyorum. Kilo almamak için de 1 ince dilim ekmek 😊
EbrarLinaBebek alparslanannesii1661 bir domates dilimliyorum bazen bir yumurtayı haşlıyorum bazen sahanda yapıyorum süzme peynir zeytin yeşil zeytin çay bazen karadut suyu birde tam buğday ekmeği eğer bazen canım bunları istemezse patates kızartıyorum.
EbrarLinaBebek alparslanannesii1661 avakadoyu unutmuşum 2 günde bir bazen 3 günde bir 1 adet avakadoyu limon suyu tuz az pul biberle ezip yiyorum.
Canselyaren EbrarLinaBebek Bn hergun iki tane fln yiorum zararı olur mu ki bazen 3 bile yiorum limon sıkıp ta
Jdjdjdjk alparslanannesii1661 ay hayatta yiyemem geçiştiremem kahvaltıyı ben kahvaltıda resmen abartıyorum kaşar peynirler tulum peynirler menemen yumurta krep patates ekmek kızartması yapılabilecek herşey😄 asla yorulmuyorum gözümü açar açmaz mutfaktayım
Eusluu Mltm07 böyle bi tabak bende yapıyorum ama sizede oluyormu bilmiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum midem kazınıyor 🤷♀️ Çıldırıyorum ya 34+6 yız 🤦♀️
Melikemreclk Eusluu ahahaha beni tarif ettiniz şuan kahvaltı ettim en az bir saat sonra ağzım yine doludur
Mltm07 Eusluu 😅😅 evet o yuzden muz yogurt sut tuketiyorum yine acikinca bir porsiyon meyve sonra aksam yemegi 😅
Bebegimile Eusluu gece kalkip pilav yapip yedigimi bilirim, inanilmaz acikiyorsun aciktiginda ye şunun surasinda en fazla 9 ay boyle bol bol yiyip iciyoruz ❤️😁
Melikemreclk alparslanannesii1661 ben fix hergun haşlanmış yumurta peynir kaşar zeytin domates tahin helvası yoksa tahin pekmez ceviz hiç değişmez 🤣🤣🤣
Failknr alparslanannesii1661 mesela bugün krep yaptım ve haşlama yumurta, yanına da normal khvaltılıklar