alparslanannesii1661 Kızlar günaydın siz evde kahvaltı olarak neler yapıyorsunuz ya 37nci haftadayım izne ayrıldım 3 gün oldu corn flakes yemekten ciğerim soldu aklıma hiç bisi gelmiyo neler yapıyorsunuz az bisey akıl verin 😂
blueberyy00 alparslanannesii1661 yufkadan gözleme yapıyorum hemen ocakta yanına domates salatalık yada patatesli omlet yanına yine peynir domates salatalık felan tost yanına aynı şeyler genelde böyle dönüyor canım istemesede zorla hazırlayıp yiyorum bir şekilde
Happy_001 alparslanannesii1661 canım ne cekıyor sa onu yapıp yiyorum valla hiç affetmiyorum 🤪yakında tombiş bisey olcam 🤦♀️
busra5501 alparslanannesii1661 gözümü kahvaltı diye açıyorum bir iştah bir iştah😂😂 yumurta peynir ceviz avakoda yeşillik zeytin pekmez ekmek çay 😬😬 tek olunca böyle hafta sonları eni konu hazırlıyorum 😂😂😂
alparslanannesii1661 blueberyy00 ay patates yapiyim.diyorum neyse dur yaparım diyorum yumurta yiyim diyorum dur hallederiz diye diye corn flakesli tabağı alip oturuyorum mügenin karsisina😂
cigdemkorkmaz blueberyy00 bende aynı şekil canım o an ne isterse çekmiyorsa da zorla değişik şeyler yapıp yemeye çalışıyorum. Saat 10/11 gibi yapıyorum çok mu geç sizce
blueberyy00 alparslanannesii1661 😂😂 bende de oluyor o hergun yiyemiyorum bunları yiyeceğim zamanda zaten birazdan birazdan diye diye daha da acikiyorum 11 buluyor kahvaltı yapma 😂😂
Merve2234 alparslanannesii1661 ay hergün yenmiyor zaten kahvaltı . Tek olunca bişey yiyemiyorum ben ya
Deletedmom93284 alparslanannesii1661 😂🙈 ayy tembellikte değil mevzu evde tek başına insanın bişey yiyesi gelmiyor
alparslanannesii1661 Deletedmom93284 esime sabah bi kahvalti hazirliyorum kendime hic oyle hazirlamamisdir cok üşeniyorum 😂
alparslanannesii1661 blueberyy00 bende en son inanilmaz acıkıyorum öyle yapıyorum calisirken daha kolaymis😂😂
blueberyy00 alparslanannesii1661 😂😂 öyle oluyor ya sonra da hemen hazır olsun yiyeyim diye telaşa giriyorum hâlbuki uyandığında yesene akıllı kafam düzenli beslenen sağlıkli öğünleri olanlara helal olsun gerçekten 😂
alparslanannesii1661 busra5501 hay maşallah hafta sonu eltim gorumcem gelecekmis gibi döktürüyorum bende kocama 😂😂 ama yok 3 gündür evdeyim ne yesem diye diye gun bitiyor😂
Ilkmeyvem alparslanannesii1661 tost yeşillik bazen çorba bazen yulaf değişkenlik gösteriyor ama genelde kahvaltı tabağı hazırlarım yabancı film eşliğinde yerim 🤣
01ozlem_ctnky Ilkmeyvem Merhabalar Ben 7+1 taze gebeyim 😍 de bu yulafı bir çok yer de duydum okudum bebek için de daydalı diye. Marketlerde satılan yulaflardan mı acaba sizin de bahsettiğiniz ?
blueberyy00 alparslanannesii1661 😂😂 kahvalt yaptım artık acikirsam bisyler atarım ağzıma meyve felan atistiririm odur bide akşam istesemde düzen oturtamiyorum nasıl basaricam bunu bilmiyorum kefir felan içiyor musunuz siz bide o var hiç içemiyorum çok sağlıkliymis ama yok bende
prensesimveannesi alparslanannesii1661 benimde canım hiç bişey istemiyor aparatif atıştırıyorum hep bugün sıcacık bi çorba yapacam 😂😂
alparslanannesii1661 prensesimveannesi bende onu dedim sonra pismesini bekleyemem diye yemedim ahahaha