Mltmbrz Merhaba arkadaşlar. 30+5 haftalık hamileyim bugün delta olduğumu öğrendim. Bebeğim için endişeleniyorum. Benim gibi gebeliğin de delta geçiren var mı ? Bebeğin durumunda aksi bişey olur mu nasıl anlayabilirim ??
Mrvweeeeee Mltmbrz bende oldum canm merak etme cok normaldi benmki grip gbiydim sadece bigun atesim cikti dusmedi hep 38di doktoru bile aramadm ne yapabilirim die okdar kotu hssetmiyodm cunku 7 aylikken faln oldm bende smdi 2 hafta kaldi dogumuma
Ela532 Mltmbrz ben delta geçirdim canım. İlk 4 gün benim için zor oldu ama çokta kötü değildi 4. Günden sonra iyi olmaya başladım sürekli yat dinlen ve turşu ye suyunu iç bide bol meyve kemik suları falan bu şekilde atlattım
Dilara0638 Mltmbrz bende 28 haftalıkken geçirdim bebeğime bişey olmadı şükür ama kilosu gelişimi önde giderken biraz düşme oldu suyu azalmıştı ama düzelttik onlarıda beslenmene dikkat et havuç ye suyunu iç bol su iç
Mltmbrz Mrvweeeeee rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde sorunsuz geçer umarım ☺️