Vbgk Gamzeozturk16 Green clean aldım araştırmalarım sonucu temiz içerikli bir ürün, sadece deterjan aldım ama. Yumuşatıcı zararlı çünkü ben kendi çamaşırlarıma bile kullanmıyorum.
Nidakrbla Gamzeozturk16 Omo parfümsüz bebek almayı düşünüyorum yumuşatıcı olarak ta yumoşu düşünüyorum ama ilk zamanlarda yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum.
ebru_d_ Unibaby sıvı çamaşır deterjanı kullandım. Temiz içerikli kokusuz zaten. Sıvı deterjanlarda yumuşatıcı kullanılması gerekmiyor zaten o yüzden almadım ben. Leke çıkarıcı olarak ta unibaby leke çıkarıcı aldım.
Vbgk Gamzeozturk16 Bir hafta oluyor alalı henüz kullanmadım ama kokusu bence güzel. İnşAllah önümüzdeki hafta yıkamaya başlayacağım oğluşumun kıyafetlerini 🤗😍 o zaman daha net fikrimi söylerim.
DuaElf Gamzeozturk16 içeriği temiz, kimyasalsız ürünler tercih etmeniz gerek. biliyorsunuzdur belki instagramda muhendisinoğlu sayfası var. Bebek ürünlerinin içeriğini inceleyip temiz içerikleri paylaşıyor. Ben kızıma bişey alacağım zaman hala o sayfadan faydalanıyorum
Calisananne25 DuaElf ben de oradan bakıyorum ama aklım çorba oldu şuan hangi deterjan, hangi ıslak mendil bir türlü karar veremiyorum. Deterjan olarak baby me ve uni baby arasındayım