Tubmavi Erciş’te Lena hanıma gittim. Aynı anda 3 gebeye kadar alıyorlar içeriye fakat eşi almıyorlar. Yoğun oldukları için muayeneye uzun sürmüyor, ultrasonda bakıyor bilgi veriyor bitiyor 5 dakikada. Yine Ercişte rapor almak için İbrahim bey e gittim. Bakılacak şeylere baktı ultrasonda 5-10 dakika sürdü bilgilendirdi. Güleryüzlü bir insan sıkıntı yaşamadım. Lokman Hekimde Emine hanıma gittim ultrasonda bakarken eşimi içeriye aldı ama çok kısa baktı bilgilendirdi aynı şekilde o muayenemde 5-10 dakika sürdü. Birkaç haftadır Mehmet Kalo ya gidiyorum aşırı memnunum, nasip olursa doğumumu da yaptıracak. Uzun uzadıya bakıyor ultrasonda, tek tek bilgilendiriyor anlatıyor samimiyeti güleryüzü çok memnun kaldık.bir de Çalışamaz raporu almak için Akdamarda Şakir hocaya da gittim bu hafta ilk kez. Yanındaki asistanı (açık olan) kabalık etti, sesimi çıkarmadım. Ultrasonda bebeğimin çoğu ölçüsü geride çıktı bacak boyu kafa ölçüsü kilosu vs, ben inanmak istemedim inşallah iyidir bebeğim. Takibimi yapan doktorumda sadece karın çevremiz gerideydi çünkü. Onun dışında bilgilendirdi, anlattı. Kapalı olan sekreteri ile birlikte ikisi de güleryüzlü.