Burcudgn Su18 çok teşekkür ederim inşallah rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.benim iki oğlum var şükür birde sağlıklı kız nasip olursa çok sevinicem☺️Hayırlısı Allah’tan
Su18 Burcudgn Allah bağışlasın cnm 🙏🏻 Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah🙏🏻💕
Su18 ygmrcglyncn aysbuk2baby Kızlar sabah regl olduktan sonra yine kan testi verdim biliyorsunuz Beta hcg 2.0 Prolaktin 10.21 Regl oldugum için betanın düşmesi gerekmezmydi🙄
doganursezmag Su18 5’in altı negatif olarak görülüyor canım ona çok takılma sen 😉 Biyokimyasal gebelik de benim de 2-3 lere düştü sıfırlanması gerekmez mi diye sormuştum da doktora bizim için bu değer yeterli demişti. Rabb’m hayırlı zamanda nasip eder inşallah
doganursezmag Su18 yumurta dölleniyo ancak rahime yerleşemiyor aynı hamile gibi betahcg yükseliyo ancak sonra adet oluyorsun. Aslında çoğu kadın yaşarmış ama benim gibi meraklı olmadığı erkenden kan aldırmadığı için ortaya çıkmazmış
Mslali 5’in altı negarif ama ben geciktikten 3 gün sonra gittiğimde 0.321 gibi bir sonuç çıktı dr negatif dedi 10 gün sonra tekrar gittim 1967 gibi bir şeydi meğer ilk verdiğim zamanda hamileymişim ama çıkmamış. 5+2 hamileydim öğrendiğimde. şimdi 14 olduk çok şükür hemen geçiştirmeyin üzerinde durun 🙏🏻
aysbuk2baby doganursezmag evet aynı şekilde bende yaşamıştım, betaya baktırmıştım kimyasal gebelik geçirdiğimde. 43 çıkmıştı. Doktor tekrardan kontrol edelim demeyip 3 hafta sonrasına randevu vermişti. Ben 2 hafta sonra düşük yapmıştım. Meğer kimyasal gebelikmiş.
aysbuk2baby Su18 direk 😂😂😂 son adetim düşük yaptığım adetimdi 😁😁 ama o hamileliğim 15. Haftada maalesef bitti. O başka sebeplerdendi yani.
Su18 aysbuk2baby Hadi ya... Başın sağolsun cnm bnm... İnşallah bizede gelecek ay nasip eder Allahım🙏🏻
Hzlnrozn Su18 hiç bir belirti yoktu. Tamamen gelişine test yaptırdım ve çıktı. 5 defa iki günde bir test yaptırdım, iki katına çıktı her seferinde.
Senaesmer aysbuk2baby gerçekten 2.1 den yukseldimi benim 2.86 değerim cıktı tüp bebek daha sonucuma 5 gün var . Yükselir mi sağlıklı dünyaya getirdiniz mi inşallah iyidir