Happy-family Dün baslayan bu kuyruk sokumu ağrısı normal mi ? Birde karnimda iğne batması gibi kramplar oluyor ara sıra çok şiddetli değil
Ftmsgr Happy-family 34+1 haftamdaydım benimde çok ağrıyor sırt üstü yatınca kitlenip kalıyorum sağa sola donemiyorum artık
Zzeynepss Happy-family başlarda ben de çok hissettim sert zemine oturmamaya dikkat edin fazla ayakta kalmayın böyle devam ederse de doktorunuza danışarak magnezyum almaya başlayın çok etkisi oluyor :)
Liyuzamom Happy-family 12. Haftadan beri çekiyorum ara ara ağrısı oluyor. İnternette kalça kemiği rahatlatma egzersizleri var hamileler için onu yapmıştım.baya hafifledi. Egzersiz ypbilyorsan yap iyi geliyor
Happy-family İlk aylar olduğu için korkuyorum. Son aylarda bebek baskı yaptığı için normalmiş canim Ftmsgr
Nurdanegehan Happy-family hic korkma ben adet olcam diye hep beklemistim hamile oldugumu iki aylikken öğrendim 😀😀 adet olcak gbi agri giriyo bi zaman devam ediyo bebek yerine yerleştikce azcik hissediliyor👍👍
Happy-family Zzeynepss Nurdanegehan İçim rahatladı valla haftaya ikili taramaya gidicem ozaman Dr uma söylerim. Tehlikesi olmasın da razıyım ağrılarına ♥️
Happy-family Liyuzamom Yatmaktan başka bişey yapamıyorum canım bı yemek hazırlamaya kalkıyorum bide wc ye. Kanama alanım var düşük riskim var oyuzden 😟
Nurdanegehan Happy-family 22 haftalik olduk canim 👍 hala bile büyüdükçe hafif agrilar oluyor smdi kasık ağrısı oluyor bebek baski yapıyormuş 👍👍👍😊😊 kendine kuruntu yapma kotu dusunme hic