Fatma9438 Merhaba anneler böyle ağrılar olup doktorunuz ne dedi kontrolüme baya var , doktorumda telefondan cevap vermiyor. Kalça ve kuyruk sokumu ağrıyor geçmedi bı türlü normalmi zaten erken doğum riskim var korkuyorum
Ftmsgr Fatma9438 benimde tam orası Ağrıyor 34+1 haftamdaydım doktor son aylarında olduğu için normal dedi bide beyaz akıntı var sizdede varmı
Sblatc Fatma9438 kalsiyum kullanıyo musunuz? Ben 35 haftalığım normal derecede ağrıyodu geçen haftalar ama bi kaç gündür sol kalçam çok kötü yürüyemiyorum. İnşallah geçer
MuhendisHanim Ftmsgr Beyaz akıntı şeffaf fazlaca su gibi akıntı.. Kalça kuyruk sokumu ağrısı bende de var.. Bugün 35 olduk. Hele ki çatı ağrısı.. Ayağımla halı bile itemiyorum..
Ftmsgr MuhendisHanim çatı ağrısı bitiyor beni bide doğumu var bunun Allah yardımcımız olsun hepimizin😔
MuhendisHanim Ftmsgr Aminnn.. Valla bacağımı hareket ettiremez oldum. İlk doğumum olacak inşaAllah.. İnsan korkuyor doğum mu yaklaştı acaba diye 😔
Mltmsncn Bende yogun bir kalça ağrısı var. 18 haftalığım. Ortopediye gittim. Sadece magnezyum desteği alabilirsiniz. Onun dısında doguma kadar yapılabilecwk bişey yok dedi. Bağlar genişliyo buda yogun ağrılara neden olabilir dedi
Fatma9438 kalsiyum almıyorum pek ama imom içiyorum fayda etmez mi yine de . Ben kalsiyuma biraz ağırlık bereym teşekkür ederim Sblatc
Sblatc Fatma9438 kemikler için kalsiyum önemli. Kuzenimde de vardı kalsiyum falan içince baya farketmiş
Mltmsncn Fatma9438 ı mom bende uzun zamandır kullanıyorum bi etkisi olmadı ağrı konusunda. Bugün kendi doktorumla görüştüm. Magnezyumdan sabah akşam 2 kez iç dedi