Zann2606 Arkadaşalar slm benim doğum uygulama ya göre 30 kasım yada aralik 1 ben nedense daha erken olacak hissi Ne kapılıyorum sizde de varmı böyle hisler
Happy_001 Zann2606 benım de o haftalarda gozukuyor ama erken gıbı hissediyorum donmese sezaryan olcam 🤦♀️
MinikEkran Zann2606 bizimde aralık 11 gözüküyor sanki daha geç gelecekmiş gibi hissediyorum ya kızım 41 haftalık doğmuştu belki o yüzdendir ama o kadar beklemek istemiyorum bu sefer 🙈
Una_Seda Zann2606 Programa göre benim de 30 Kasım gözüküyor tahmini doğum tarihi, ama niyeyse bende çok geç olacak gibi hissediyorum 😂 36+0 dan selamlar 🙈
Betulkayaar Zann2606 benimde doğumum 30 kasım görünüyor🤗 gününde geleceklerini hiç sanmıyorum ,yerinden pek memnun benim ki🥰🥰
Cemresra Elifinannesii_ kac haftalıksınız bız bugun 31 hafta olduk ocagın ilk haftası gorunuyor ama aralıkta gelirmı ki diye merak ıcınde yım
Calisananne25 Elifinannesii_ benim de öyle aralığın 30u gibi görünüyor ama beklemez bence o kadar. Biz hep 1 ocak olsun istedik ama 34e gircem yarın arada ağrılarım oluyo. Aralığın ortaları gibi gelicek bence, zaten sezeryan istiyorum 1 ocak imkansız gibi artık 🙈
BsrGlmz Ayy benimde 30 Kasım görünüyor suan herkesin öyle bakalım kim erkenci kim geç kalacak 😁 aslında Son adet tarihine göre 24 Kasım dı ama ölçümlerde hep 1 hafta küçük çıktığı için artık 1 hafta geç hesaplıyoruz bakalım 🙈
honeysmom Zann2606 Bende ekim sonu kasım başı doğururum gibi hissediyordum 🙈 37+1 im henüz birşey yok 😁