Minik0222 26 haftalık gebeyim. Mantar olmasından şüpheleniyorum. Vajina bölgesinde kaşıntım var. Daha öncede bir kez yaşamıştım. Sirke ile suyu karıştırarak tedavi etmiştim. Ancak şuan hamileyim. Aynı tedaviyi uygulamam bebeğe zarar verirmi?
Happy_001 Minik0222 doktor a gıt canım fıtıl antibiyotik falan werır rahatlarsın su ıc bol bol yogurt ye ama en en önemlisi doktora gıt
31hulya31 Minik0222 merhaba canım geçmiş olsun 😥 aynısını bende yaşıyorum bugün gittim hatta yine geçmiyor bir türlü benimki fitil ile krem verdi yine ama bakalım 🤔 ama sirkeli suyu bana da onerdi doktorum bende kullanıyorum icin rahat olsun
Minik0222 Daha yeni kontrolümüz vardı. Bundan dolayı çok gitmek istemedim. 2 gündür kaşıntılarım çoğaldı. Teşekkür ederim yanıtın için 🦋 yorumunu dikkate alıcam 💓
Rukiye0_ Gebelikte kullanabileceğin fitil ve kremler var canım Aynı şeyleri yaşadım fitil verdi doktorum birde krem hemen geçiriyor o güne kadar acı çektiğime pişman oldum sende bekleme hem bebeğe de zararlı bir durum 🤷🏼♀️
Melek141120 Doğal elma sirkesini sulandırıp kullanabilirsin doktorum bana da aynısını önerdi bende mantar oldum maalesef ama fitille geçti
Minik0222 Çok teşekkür ederm bi nebze olsun içimi rahatlattın. İnternetten baktım sorun olmaz yazıyodu. Bende suyla seyrelterek uyguladım. Sonra doktora sordum önermiyorum ben dedi. Korktum bebeğime bişey olur diye. Ama sende kullanıyosan Allahında izniyle bişey olmaz. 31hulya31
31hulya31 Minik0222 rica ederim canım ne demek yok ya gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle birsey olmaz sanki içiyor muyuz vala benim şahsen doktorum dedi kullan. Diye doktorlar da farklı farklı demekki 🤷♀️