Buscannn Kızlar suyu ya da nişanı gelmeden sancısı başlayan oldu mu geceden beri ara ara gidip gelen bel ağrısı var
Oykununannesi55 Buscannn kaç haftalıksiniz ben doğum yaptım bel ağrısı ile başlamıştım sonra sancılarım geldi
Dilosseee Buscannn benim ilk doğumum öyleydi canım sancılarım gelip gidiyordu su nişan gelmedi doktorum muayene ederken kanamam oldu doğum anında da ebeler patlattı suyumu kaç haftalıksın şuan
Buscannn Oykununannesi55 39 oldum aynen geceden beri bel ağrısı sırta aşağı doğru yayılıyor ve alt kısmım iğnelenip zonkluyo
Buscannn Dilosseee 39 oldum geceden beri bel ağrım geçmedi ve vajina kısmı inanılmaz zonkluyo iğne batar gibi
Dilosseee Buscannn doğumun yakın o zaman canım bende tam 39 haftalık oldum doğum yaptım gittin mi doktor a sancıların var mı hala
Ezelaleyna Buscannn bende dün çok yoruldum ve çok yürüdüm eve geldim bı bardak ada çayı içtim gece sancım vardı geçti girip girip cikiyo 39 olduk bide şey sorcam adaçayıni günde kaç bardak içmek lazım
Oykununannesi55 Ezelaleyna ada çayının fazla kaçırmayın bence ben içtim yarım bardak o gün sabaha kadar kanamam oldu akşamına doğum yaptım
Oykununannesi55 Buscannn doğum anında oturma kuzum zaten o sancıyla oturamiyorsun sancın artınca tuvalate oturur gibi otur kalk benim çok işime yaradı ayakların az aç kalçanın sağa sola ve çevir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Dilosseee Buscannn Bi avazda alırsın inşallah kucağına canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah