Tynyldz Hala kimyasalmı değilmi kesin bi tanı konulmadı çıldırcam 34 dü en son 25 den 34 e yükselmişti doktorum perşembeye kadar beklememi sölüyor ben sana direk kimyasal gebesin diyemem beklememiz gerek diyor kafayı yicem :((
Tuba704 Tynyldz farklı bir doktora görünsen ? Testini regl den öncemi yaptın? Bende yaşadımda ondan soruyorum
Su18 Tynyldz Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏🏻 Reglinizin kaçıncı günü 34 çıktı değeriniz ? Benim regl tarihim 4 ağustos bgn kan testi yaptırdım 2.0 çıktı acaba 4 günde artar mı?
Busra5341 Tynyldz seninle ayni duygulari yasiyoruz ama icini karartma benimde ilkim dustu. simdikide adetimden iki gun sonra 34 cikti sonrra 49 oldu en son yaptrdigimda 245 cikti bugun doktora gittim ve doktorum herseyi normal gordu en azindan simdilik .ve bana surekli takip etmeseydin bu kdr kafana takip kurmazdin dedi bidada kan verme dedi .haftayada keseyi gormeyi hedefliyoruz hic uzulme ben bi haftadir kendimi yedigimle kaldim hersey olcana variyo cunku umarim birazda olsa moral olmustur sana
Ceren35 Tynyldz benim hızla düşmüştü yoğun bir kanama oldu zten bekleyin derim bencede asinda bir gunde bile degerler fark ediyor ama doc varmis yaninizda, 2. Adetime yine hamile kaldim bu arada 1 sene korunmamistim kimyasala uzuldum ama hic bir engeli yokmus
Tynyldz Tuba704 3 gün geçti şuan kadın doğum sekteretiriyim uzman kimyasalsın diyo doçent beklememiz gerek kesn bişey yok diyo :(
Tuba704 Tynyldz ben 3-4 gün erken yapmıştım testi çift çizgiyi görünce acemilikten hamileyim diye herkese söyledim sonra kan verdim 1000 çıktı sonra birdaha 700-300-100 derken sıfırlandı o sebeple doktorum çok kızdı regl en az 10 gün geçsin öyle yap dedi ve değerinin kendiliğinden sofırlanması önemli ve bu hiçbir sorun teşkil etmiyor bir sonraki regl den sonra tekrar hamile kalabilirsin👍
Tynyldz Eefoğmden 2 gün önce 28 çıktı 3 gün sonra 34 biraz düşük sizinde inşallah coğalır 5 in altı gebelik yok dmeektir ama
Yesimalmila Kimyasal gebelikte Kan tahlilerinin ayni laboratuvar da yapilmasi önemli hastaneno degistirme. Laboratuar teknikerligi okumus biri olarak söylüyorum. Maalesef bunun baska teşhis yöntemi yok beklemekten baska. Hiç üzülme kimyasal gebelik geçiren tüm tanıdıklarım 3 ay icind3 tekrar hamile kaldi. Tabi ki ilk dileğim normal ve sağlıklı gebelik gecirmen
Busra5341 Tynyldz bizde cok istiyoruz birde sole bisi ve benimde bir seneden sonra tutup dustu ve onda degeerim bundakinden cok cok daha yuksek ve normaldi ama o dustu yani hepsi Allahtan gec dollenme olmus benim seninde ole buyuk ihtimalki yeni oldgu icin haftasna gore normal
Tuba704 Tynyldz 5 ay çok normal ilk 1 yıl olmaması normal sen daha iyi bilirsin bende 1 sene denedim🙈 Eşin ve sen tam tahlillerinizi yaptırdınız mı?
Tynyldz Busra5341 allah tez zamanda kavtrsn banada doktorm kızdı sana yaptırma dedim bekle dedim kafan karşır dedim diye cok kızdı bekliyoruz bakalım perşembeyi
Busra5341 Tynyldz amin canim insallah sanada ama demekki ayni seyi soylediklerine gore var bir bildikleeri bak benjmki ne kdr yukselmis iki gunde insallah seninde oyle olur ve butun olumsuzluklari arkada birakirsin sabret bekle rabbim isteyen herkeze versin haberdar edersin bakalim sonucu🙏
Erkanur Tynyldz bnmde beta artşta sürekli kese de görndü fakat doktor iki katına çıkmadgı için saglksz fln olablr dedi ama bn bekleycgm elhamdülillah ne kanama var ne sancı olmayayckta inşallh başka bi doktora gidecgm bi haftadr da vermyrm kan
Tynyldz Busra5341 evlat olmaması cok kötü rabbim isdeyen hak eden herkese versin düşmanına bile inşallah🙏🏻
Erkanur Tynyldz inşallah sende hiç mutsuzluğa kapılma aklndan gönlnden hayatndan olumsuz bütün düşünclri çıkar 🙏🏽