alyaninannesi2 Karnımdan kendimi göremiyorum 🥺 doğuma yakın temizliğinizi nasıl yaptınız ? Kuaföre gitmek istemiyorum ama son çare o sanırım 🙄
biranne3434 alyaninannesi2 kuaföre gidiyorum ben . Kendim görebileceğim alan bile olsa yapacak halim yok malesef ve uzun sürer. kuaförler alısmıs çat çat alıyor 😊
evlatkokusu0806 alyaninannesi2 ben uyduruktan ezbere yapıyorum yarım yamalak 🤣🤣 ağdadan korkuyorum hiç yaptrmadım canm çok yanacak korkarım yani
Kumru_ alyaninannesi2 Ben 34 haftaliğim. Dün banyodaki aynanın karşısına bir basamak koydum aynadan görebildiğim kadarına ağda attım. Sonra yere oturup karşıma ayna koyup aşağılara da attım. Çok şükür halledebildim. Bir de 38de yapicam inşallah.o zamana kadar zaten çok gelmez diye tahmin ediyorum 🙈
alyaninannesi2 Merveelisa benim ufak bir aynam varda onla bile zor karnım kasılıyor elim yetişmiyor 😬
evlatkokusu0806 alyaninannesi2 tetikler gibi geliyor bana hemde Bi başkasına orayı nasıl açarım bilmiyorum 🤣🤣 imkansız gibi bir şey
biranne3434 alyaninannesi2 ben de 16 kg aldım . merak etmeyin onlar neler görüyor 🤭 yani kıl aldırmaya gidiyoruz sonuçta kıldan başka birşey görmezler normal şeyler bunlar
alyaninannesi2 evlatkokusu0806 evet açma konusu sıkıntı işte 😬 eşim bile ben alayım dedi de yok dedim daha neler ondan bile çekiniyorum 😂
alyaninannesi2 evlatkokusu0806 valla tertemiz ister istemez olmaz ki kuaföre gitmediğin sürece. Bence doktorlar çok takılmaz temiz olduktan sonra. İşte insna yine de rahat edemiyor
Nurayselvii evlatkokusu0806 ağda ile alıyorum canm gayet temiz oluyor çömeledebilirsin yari öyle yarı ayakta yorulunca dinlene dinlene yaparsın çok zor ama insan utanıyor işte tüyler çıkınca
Nurayselvii alyaninannesi2 dinlene dinlene yap canm aşağıya ayna koy yarı çömelerek yari kısım ayakta aynadan görürsün zaten bu bimde yapistirmali agdalar rahat hemen aliyo