Shnern Kixlar dogum başlatmak için sıcak suya oturan faydasını gören varmı 38 haftalık oldum ama bebek iri o yüzden korkuyorum normal olsun istiyorum .
alyaninannesi2 Shnern kaç kilo canım ? Burda yapıp kolay doğum yapan vardı görmüştüm. İyi geliyor demişlerdi sıcak suya oturmak
ebru_d_ Shnern Bebeginiz kaç kilo acaba benimde şu an normal duruyo da bende diyorum bu bebek 40 a kadar kalırsa kilo alcak iyice nasıl doğurcam iyice zor olcak falan insan düşünmüyo değil ya 🙄 bende 38+4 oldum ama ne gelen var ne giden 🤷🏻♀️
EsraBu Shnern valla ben her duşta yapıyorum 26 sından beri 1 cm acıklığım var ama doğumda faydası olur mu bilmem
Busrase Shnern sandalyeye tutun otur kalk her oturduğunda ıkın birde sıcak suyla yıka özel bölgeni suyun geliyor hemen ilk çocuğumda öyle yaptım erken doğsun diye meraklıydım ama ikincide gittiği yere kadar beklesin küçük bebek bakımı çok zor oluyor
Shnern alyaninannesi2 en son 36 haftda 39 hafta ile uyumlu idi kizlar 3400 gibi birşey ve şuan ben 38 oldum daha doktora gitmedim devlete gidiyorum bide net birşeyde demiyor her doktor farklı oluyor
Shnern ebru_d_ devlete giidyorum net kilosunu demedi ama 36 haftada 39 gözüktü şeker testi yaptı 3 aylık normal idi neyseki ilk oğlum 3500 doğdu iç dikişim oldu dıştada oldu bundan korkuyorum napacagimi sasrdim vajinamda baskı çok oluyor bazen yueyemiyorum dengem sarsılıyor sanki vajinam çıkacak gibi
EsraBu Shnern bide canım aynı şey olcak diye bişey yok tabi ama bilgin olsun ben 36 da acilde muayene oldum devletde 3300 dedi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim ben özele gidiyorum kendi doktorumda 3300 dedi 1 haftada hiç mi kilo almadı devletdeki doktor korkuttu bide beni biran önce doğumu planlayın çok iri bebek falan diye kendi doktorum normal dedi makineden makineye değişiyor galiba çok takılma bence kiloya
ebru_d_ Shnern Doğumun mu yaklaştı acaba ben çok baskı hissetmiyorum ya 😔 bende artık doğsun istiyorum ama yok tık yok maalesef 😔 bende devlete gidiyorum aynen, ilk gebeligim bi yanım korkuyor bı yanım doğsun artık diyor sağlıkla kolaylıkla kavuşalim ins ya
Shnern alyaninannesi2 ah yapıyorum cnm yapmam mi hurma 1 kg kadar yedim sayılır günde 1 saat bazen 2 saat yürüdüm merdiven 12 kat im cik yapıyorum . Zaten 3.5 yaşında oğlum var maşallah durdurmuyor bide bugün annemlerle genel temizlik yaptım yine gelen giden yok
EsraBu Busrase sizin şansınıza öyle olmuş bence 2 haftadır yapmadığım kalmadı hala 1 cm açıklıkla duruyorum 😂
Bynkelebek Shnern bende aynı durumdayım seninle🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ suni sancı dan da çok korkuyorum verirler diye
Shnern Bynkelebek ilkinde 3 gün suni alınca ikincide hali ile korkuyorum evde bir kum var onu bırakıp gitmek çok ağır geliyor doğum yapıp hatta hemen eve gelmek istiyorum
Shnern ebru_d_ aslında geç döllenme dediler başta ona göre 38 diyorum normalde adet tarihime göre 39+1 olması lazım .. Çarşamba bakalım gidip diyeceğim yuruyemiyorum artık çok aşırı baskıdan penguen de geçtim sağ tarafa düşecek oluyorum bazen oturunca zor kalkiyirum çatı ağrısından afedersin sanki vajinam patlicak gibi oluyor
Shnern ebru_d_ ilkinde böyle başlık yoktu suni aldım en sonunda devletti yine onda yatardim ama dinlebirdim bunda oğlum var maşallah aktif durmuyorum hiç
muges44 ebru_d_ Yine sana denk geldim😂Sen benden önce doğurcaksın haftan önde, hep duacın olucam her şey senin için iyi gitsin hastanede diye beni mutlaka haberlendir🙂
Shnern EsraBu yok yok özellikle hem özele hem devlete gittim aynı gün içinde ikiside aynı şeyi söyledi cnm ama tabi ilk oğluma 4000 dedilerdi tabi devlet yine aynı ama 3500 doğdu binada baktı iri gördü hemen test istedi şeker testi 3 aylık neyse normal çıktı ..
Sedaakgulx Shnern sakın ikinma doğumdan önce yanlış ikinmalar bebeğe giden oksijeni azaltır. Stresr sokar. Durduk yere bebeğine zarar verme