Umutduru Kizlar eşim A101 den bana çiçekleri cok seviyorum diye Atatürk çiçeği almış.İlk gün cok canliydı ama simdi yapraklari sararmaya başladı.Büyul saksiya falan aldim ama yapraklari boyle bi burustu.Bu sekilde ne yapabilirim??
gozdekrks Umutduru susuz kalınca yaprakları genelde aşağıya doğru olur suların birde çok suladiysan da ayni şekilde sararır.
gozdekrks Umutduru ama çok rahat bakilan bir çiçektir yani direk güneş ışığında olmasın bu mevsimde 10 gunde bir sula yeterli olur ama sula.derken baya 2 bardaktan.fazla koy yani
Eda115354 Umutduru ayy çok nazlı bi çiçek zor yani yerini beğenmesi gerekiyo. Sabah ışıkta gece karanlıkta olmalıymış. Biz baya uğraştık yerini de beğenmedi öldü sonra 🥴
Umutduru gozdekrks 1 hafta oldu alalım 1 kere sulamıştım ertesi gun esim de sulamadığımı düşünerek yeniden sulamış şu anda topragi kuru duruyor sulasam mi bilemedim
Umutduru Eda115354 ilk geldiği 2 gün ışık alan yerdeydi yani pencere önunde sehpada sonra ben onu duvar kenarina masa ustune koydum ondan mi oldu acaba bilemedim
Mom2737 Umutduru hayır çiçeği çıkar toprağı bi kaba dök sonra 1 kiloya 1 tatlı kaşığı gibi gözkararı hesapla tarçını sonra çiçeği tekrar ek
Eda115354 Umutduru her çiçek yerinin değişmesini sevmez zaten de gündüz direk güneş değil ama aydınlık gece de karanlık istermiş çiçekçi myle demişti ama bakamadık biz nazlı bi çiçek