biranne3434 isimsizbebekannesii hayırlısı olsun güle güle büyütün. benimde 40 a son 8 gün acaba gelir mi kendisi.. varmıydı doğum öncesi belirtileriniz ya
Cerenayyildiz isimsizbebekannesii dogum belirtileriniz nasildi bize pozitif seyler söyleyin az kaldı heycanlyz
isimsizbebekannesii biranne3434 teşekkür ederim darısı başınıza inşallah hic belirti yoktu gündüz dağ bayir gezdim yürüdüm gece sanci basladi
isimsizbebekannesii biranne3434 ne nişan gelmesi ne su gelmesi ne ishal hic belirti olmadi bende direk sanci geldi
isimsizbebekannesii Mujde0808 hasteneye gittigimde 5 cm di hastanede plates topuyla yürüyüş ile 8 cm oldu 3 saatte zaten sonrasi cok cabuk gelisti 1 saat sonra da tam açıklık dediler ekip toplandi basimda😊
isimsizbebekannesii Sezinbarbaros kiz bebek kasilmalarla birlikte hem karnim agridi ishal olacakmisim gibi hem aşırı sertlesti karnim
Mujde0808 isimsizbebekannesii ya iste o kasilmalar mi dogum sancisi benimde nstdeyken oyleydi toplaniyodu sertlesip ayni anda da adet agrisuyla beraber nstde sancim 100 oluyodu dogurunca da oyle mi oluyo acaba 6 cm acilmayla daha ne kadar gezcem bilmiyorum 😁
Prens1prenses2 Mujde0808 canm niye suni sancı vermiyorlar emin ol onu verince belki de kaç saat içinde doğurursun 6 santim açılman var zaten
Mujde0808 Prens1prenses2 haftam erken oldugu icin bebegi sikintiya sokmak istemediler kendisi gelsin dediler 36+2 yoksa beni 6.7 cm acilmayla birakmazlardi 😁