kizannesi_1004 anaacemi ultra air diye geçer aynı hepsi zaten yalnız ayına dikkat edin 0-6 mı 6-18 mi ona bakın yani😊
Lolipoppp anaacemi bende kullanıyorum kesinlikle çok iyi kapalı olan ucunu takınca taşan sütler boşa gitmiyor siringayla çekip bebeğine verebilirsin üstelik yara olmasını da engelliyor çünkü sürekli nemli olması gerekiyor
Asyaveannesi36 anaacemi mağazadan mağazaya değişiyor yataklar tahterevalli markasının beyaz önü anne açılıyor benim yatağıma birleştireceğim onu aldım sallanabiliyor altı tekerlekli
Seda_nrr anaacemi ben emziğini biberonunu reflü yatağını gümüş kapağı böyle belli başlı şeyleri almıştım :) benimde bebek arabası alınca 500 tl hediye çeki gelmişti :) şimdide anakucağı aldım yine geldi bebiş iki aylık oldu kıyafet alıcam :)
Seda_nrr anaacemi fiyatını hatırlamıyorum daha gebeliğimin üçüncü ayıydı aldığımda ama benim bebeğim yatmadı her bebek farklı oluyor tabi
Mehtap38- anaacemi 600 tl lık cek vardı ınanın bıkac parca bısey alabıldım agız mendılı losyonu corabı sapkası boyle ufak tefek seyler alabıldım