Gorkem97 Kizlar 17 haftalığım ve bebeğimin boyle icimde solucan gibi gezindiğini hissediyorum ama her aksam uzandığımda oluyor ve ilk gebeliğim yani kisiden kisiye değişiyormus 20. Haftaya gelmedende hissediliyormus ilk gebelik olsa dahi 🙈🌸😊
Halime0638 Gorkem97 evet canım benim de ilk 18 de sert bir tekmeyle hissetmiştim çok şaşırmıştım ondan sonrası hep geldi zaten 😍
Ftstkmk Gorkem97 bende 19.haftaya girdim an itibariyle sizin gibi 17.hafta da hissettim ilk gebeliğim. Emin olamadım acaba dedim ama daha sonra tekrar tekrar olunca dedim kesin bebeğim😋 tavsiye olarak portakal mandalina gibi meyveler tüketin daha fazla hareket ettiğini göreceksiniz ☺️
Halime0638 Gorkem97 daha neler neler hissediceksin 😄😄 şaşkınlık ve mutluluk la biz gorumcemle çekirdek citerek izliyoruz 😂
Halime0638 Ftstkmk seninkide mi meyve düşkünü benimki çikolata ya pek yüz vermiyor meyve delisi 24 haftaligim sorsan ne istedin bugüne kadar diye hep meyve 😂
MD00 Siz o fındığı birde 33 den sonra görün bu 17 deki neymiş diyeceksiniz o derece, diyeceksin ayağa mı kalkıyorsun yavrum o derece :)
Ftstkmk Halime0638 aslında meyve düşkünü olarak düşünmedim fakat daha önce hamile olanlardan aldığım bilgiyle denedim bende de oldu mandalina portakal 😋 ultrasona girerken çikolata yiyorum ama bana mısın demiyor bir gram hareket etmiyor sürekli uyuyor 😥 bu sefer portakal suyu içip gireceğim bakalım🥳