Papatya-Kokusu ozge07070 18+2 olur mu 😀 hareketler nasıl hissediyormusunuz benim birkaç gündür baya belirginleşti
ozge07070 Hayallerim95 ya bi pıt pıt hissi oluyor eğer o bebekse ara ara hissediyorum siz hissediyor musunuz 🥰
Hayallerim95 ozge07070 evet pıt pıt atan bebek zaten başka bişey olamaz 😅 Hisseidyorum ben bugğn biraz hissedemedim ama normalmiş zaten🥰 Cinsiyetşniz ne sizin 🥰
ozge07070 Papatya-Kokusu olur canım 😂 ya hareket dediğiniz pıt pıt hissi mi oluyor öyle şeyler hissediyorum arada o mu yani bilemedim 😊
Boncugummmm ozge07070 galiba ewt pıt pıt hissedyorum bnde şükürler olsun❤️ takip edyorum karnınız büyüdümü bnm bıraz göbegm vardı acba büyüyomu mu ki diyorum bilemedim, 😄
Papatya-Kokusu ozge07070 odur benim ikinci olduğu için hareketlerini daha net hissedebiliyorum artık o pıtpıtlarda bebek 😊❤️
Elifgoktug1 ozge07070 🥰🥰 ilk gebelik mi hareketleri nasıl hissediyor musunuz cinsiyetler belli mi🙈 ne çok sordum😁
ozge07070 Elifgoktug1 ilk gebelik canım cinsiyet değişmezse kız 😊 bi pıt pıt hissi var siz hissediyor musunuz hareketlerini cinsiyeti belli mi ilk gebelik mi 😂🥰
ozge07070 Papatya-Kokusu yaaa çok sevindim o zaman 🥰 biz sizinle geçen gün yorumlaşmıştık sanki dimi cinsiyet konusunda 😊
ozge07070 Hayallerim95 ben eşime hissediyorum pıt pıt dedim gazdır o dedi 😂 cinsiyetimiz değişmezse kız sizin 😊
Papatya-Kokusu ozge07070 Haftalarımız yakın sanki evet yorumlaşmıştık hala öğrenemedik biz 🙄😀 cumartesi belli olacak inşaAllah sabırsızlıkla bekliyorum
ozge07070 Papatya-Kokusu evet hatırlıyorum öğrenememiştiniz banada doktorum 12. Haftamda erkek 17 haftamda kız demişti diye konuşmuştuk ye hatırlıyorum 😊 ay inşallah belli olur 🥰
Papatya-Kokusu ozge07070 İnşaAllah canım bizede gördüğü ufak aradan kız dedi %95 dedi ama güvenemiyorum cok ufak acmısı bacaklarını arkadan gördük belkide önde kaldı pipisi 😀
Perilisa 18+6 🤝 ara ara hareketlerini hissediyorum detaylı ultrasona ne zaman gireceksiniz ve kullandığınız vitaminler nedir
ozge07070 Perilisa 16 kasımda giricem canım o zaman 20+5 oluyorum sanırım şuan omega 3 kullanıyorum demir ilacı ve magnezyum siz ne zaman giriceksiniz