Merhaba kızlar ben fikir almak istiyorum psikolojim iyice bozuldu ve hiç iyi hissetmiyorum 2.kızıma hamileyim bu hamileliğim çok zor geçiyordu zaten sonra suyumun cok fazla olduğunu ve karnının gelişimini 2 hafta geriden geldiğini söylediler heran bebek sıkıntıya girebilir duyu perinatoloji ye yönlendirdi doktor perinatoloji ye gittim bugun ve gelişimi normal oyle olsaydi bebek küçük olurdu küçük bir bebek değil dedi ama bu seferde oda bebeğin tek kalp kapakçığı var Buda yüzde 70 down sendromlu dedi hatta daha cok psikolojimi bozarak ömür boyu hasta bi çocuğa bakması var sonra hemen karnından sıvı almamız lazım dedi peki alındıktan sonra ne olacak diye sorduğumda ise hiç bisey sadece tanı koyulacak ve gebeliğini sonlandirabiliriz dedi ben böyle bisey kesinlikle düşünmüyorum sonlandırmak gibi zaten suan 30. Haftadayım bu arada. Sıvı aldırmadım istemedim bu arada ikili test yaptırmıştım temiz çıkmıştı hiç bisey yoktu ayrıntılı ultrasondan dopplere kadar bakılmıştı hiç bisey çıkmamıştı. Eger olursa da Allahtan tabi yapacak hiç bisey yok yine benim evladım ama psikolojim cok çöktü basına gelen böyle biseye şahıs olan varmi ?