kizannesi_1004 Merhaba güzel anneler 😍 30+3 yarın randevum var öncesinde bir araştırayım dedim Bu haftada ki bir bebeğib kilosu ve boyu ortalama kaç olmali diye? Sizin yavrularınızın nasıldı bilgi verir misiniz?
Babyface kizannesi_1004 Bizde bugün 12 den sonra 30+3 olduk dün kontrole gittim kilosu 1661 gr boyu da 40 cm çıktı🥰
Deryagnc kizannesi_1004 son zamanlarda daha çok kilo alıyorlar 29da gitmiştim 1500 dü 30 da gittim 1750 idi 250 gram almış 1 haftada 🙏
kizannesi_1004 Babyface ah çok güzel annesi maşallah bundan önceki en son kontrolünüz kaç haftalıkkendi acaba o zaman nasıldı bebeğinizin ölçüleri😊
kizannesi_1004 Deryagnc ay maşallahh tabiki önemli olan sağlıklı olması ama anne yüreği işte kilo alsın büyüsün istiyoruz ah Allahım ne güzel duygular 🥲🥲
Deryagnc kizannesi_1004 aynen canım ☺️ beslenmene dikkat et hergün haşlanmış yumurta badem süt meyve yemeye özen göster
kizannesi_1004 Deryagnc aynen canım eşim sagolsun benden çok önem veriyor böyle şeylere bakalım bugün kaç gram olmuş kızım😍😘