Zynp44 Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim ne zaman hazır meyvesuyu içsem gece asit kusuyorum resmen sabahlara kadar. Tavsiyeleriniz neler ne içmeliyiz aynı durumu yaşayan varmı?
g4mze Zynp44 benim doktorum yasakladı bana hazır meyve sularının hepsini. Ben şuanda evde kendim sıkıyorum. Ama portakalın kilosu 20 TL 1 kilo portakaldan 1,5 bardak anca çıkıyor 🥲 dışarda hazırlayan yerler var oralar daha hesaplı oluyor
Aag06 Hazir meyve suyu icmemeliyiz 😂😂saka bi yana ben cok icmistim ya ama olmamisti bende boyle reflun olabilirmi gerci bebiste baski yaptigindan olabilir kendin yapmayi dene meyveli sular
Zynp44 Aag06 aynen ülser var ya ondan mı bende hazır ya içindeki asit falan mı dokunuyor acaba dedim ☹️
Zynp44 Derycan onlarıda yiyorum ama kahvaltıda yada ara öğünde içecek olarak içiyordum içmez olaydım 😰
Sesame21 Hazır meyve suları meyve suyu değil aslında. İçindekiler kısmına göz atın eminim bir saha içmezsiniz. Avmlerde falan sıkma meyve suyu standları var. Onlar daha sağlıklı
Azizaslan Hazır meyve suyu çok hayati bişe değil zaten hamilesiniz güvenip içmemeniz lazım hamilelikte içecek olarak kefir ayran su ve ev yapımı içecekler öneriyorum