Tubaaa22 İki kere serklaj olan var mı serklajı tutmayan progestan kullanıyorum vajinal olarak koyarken elime bi ip geldi dikiş ipi olabilir mi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun dikişi atan var mı böyle olan
aysedgnkaya Tubaaa22 bende serklajliyim ve vajinal fitil kullanıyorum hiç elime gelme durumu olmadı inşallah sizde yanılıyorsunuzdur.. Rabb’im yardımcımız olsun 🌹🤲🏻
Tubaaa22 aysedgnkaya ne zaman olmuşdunuz bnde ilk defa oldum ve şaşırdım nelere dikkat ediyorsunuz peki doktor bana günlük hayatına devam et dedi ben gene olabildiğince dikkat ettim ama bilmiyorum
Pirayeada Bazılarının dikişi eline geliyor. Serklajli gebeler diye grup var facebook ’da orada çok duydum öyle olanları kokmayın
Tubaaa22 Pirayeada küçük bi ipti anlam veremedim dikiş esnasında kalsa olalı 1 ayı geçti şimdiye görmem gerekirdi dün akşam da birden bire böyöe bişey görünce çok korktum dikişim tutmamış olabilir mi acaba
aysedgnkaya Tubaaa22 13. Haftada oldum şuan 26 çok şükür… Bana da devam et hatta çalış dediler ama ben raporluyum.. inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız zamanı gelince.. siz ne kadarlik oldunuz