Eyhan Kubrapeltt dikkat et sıkı bi diyete girmelisin.diyetle düzelir inş.insilün kullanmak çok zor oluyor 😔
ikizleri_beklerken34 Kubrapeltt benimde 247 çıktı. doktorum acil endokrin ve diyetisyene yönlendirdi bu hafta gidicem kesinlikle aksatma ama bebekte sıkıntı olmaz korkma dedi . Ama büyük olasılık insülin verilecek dedi şifa olsunda razıyım
12mommy 15kasim diyet bilgisi paylaşırmışsınız ? ben henüz gidemedim içerik nasıl oluyor günde bir meyve hakkimi yada ne bilim neler yenilmiyor 😞
N_s_r_n Benim ilk hamileliğimde çıktı diyetle birlikte 39 haftada Doğum yaptım şimdi 18 haftalığım diyetle birlikte devam sıkıntı çıkmaz korkma diyet yap şeker ölçümü yap
12mommy N_s_r_n geçmiş olsun canım peki 39 haftadada doğum yaptim dedin ya hani bebeğim doğusunda şeker konusunda skntisi ciktimi diyet yani sıra insülin verdimi doktorun peki hiç 😞
N_s_r_n 12mommy kilosu çok dedi 4 ü geçer beklersek diye korkuttu bende alın dedim 3530 kilo doğdu o kadar da korkulacak birşey yokmuş birazda doktorlar korkutuyor
15kasim 12mommy pirinç, patates, kavun karpuz, üzüm, paketli gıda, beyaz un, yasak glisemik endeksi düşük meyve sebze yenebilir. Tam buğday veya çavdar unu yulaf tüketilebiliyor.
N_s_r_n N_s_r_n insülin falan verilmedi sadece diyet yarında bu gebelik için açıklık tokluk bakılacak
Dilekdrsn ikizleri_beklerken34 insülinden korkmayın eğer doktorunuz veriyorsa kullanmazsanız zararı olur. Ben yükleme yaptırmadım gerek kalmadı zaten bekarlıgımdan beri insülin direncim yüksekti ailem hep şeker hastası benimde hamileliğimde açlık şekerim yüksekti açıkçası bana diyet fayda etmedi toklukta çıkmaya başlayınca insüline geçtim 2 haftadır kullanıyorum tabiki yediklerime dikkatte ediyorum arada ufak kaçamaklar oluyor tabi hamileyiz sonuçta ama genel olarak sağlıklı besleniyorum, korkmayın hamilelikte bu sorunu yaşayanlar çok var biraz olumlu ve rahat düşünmek lazım
ikizleri_beklerken34 Dilekdrsn teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız . Korkum yok ama işte burda da yazılmış ani kalp durmasından falan bahsediliyor tedirgin oluyorsun ister istemez . Allahtan doktorum çok rahat biri hiç olumsuz bişey söylediğini bilmem. Günde kaç defa kullanıyorsunuz nasıl kilo ya da değere göre mi ayarlanıyor insülin? Birde kullanmaya başlayınca sizin ne kadar süre de normal değerlere indi.
Sevci Kubrapeltt benim tokluk şekerim 140 150 civarı gidip geliyor ve beni çok korkutuyorlar hatta bugün bi yazı yazdırıp imzalattılar şekerden dolayı bebeğin kalbinin aniden durabileceğini biliyorum falan filan diye 😏
Gulerkaya Kubrapeltt 260 çıkmıştı Diyetteyim dikkat edersen düzeliyor ama kesinlikle şeker yok pırasa dusuruyor sebze ağırlıklı beslen
ikizleri_beklerken34 Gulerkaya merhaba değerlerimiz birbirine yakın gibi siz sadece diyetle mi düşürdünüz şekerinizi ne kadar süre de normal değerlere ulaştı ?
Piraye2021 Bende bugün yaptırdım sonuç bekliyorum. Çok stresli ya zaman geçmek bilmedi . Aç aç da ayrı bir zorlandım