15kasim Kızlar bebek dönmemiş bi kaç güne randevum var 38+0 oldum. Büyük ihtimal sezeryana gün verecek siz sezeryan için kaç hafta kaç güne randevu aldınız doktorlar acaba kaçıncı haftayı bekliyor merak ettim
Mrvweeeeee 15kasim anladm normalde 38 gecince aliyolar 39u beklemiyolar sezeryanda solemesi lazmdi buzamna kdar nezamn olcagini
15kasim Mrvweeeeee ben en son 36+3 de gittim o zaman belki döner bekleyelim bişey demiyorum şu an için dedi bekliyoruz 🤷🏼♀️
Gamzeparlak1 nvn-mutlu Ben de 34+4teyim,size neden sezeryan günü verdi? Kendiniz mi istediniz,yoksa mecburi sezeryan mi?
Feyzabeyoglu nvn-mutlu 34+0da kontrole gitmiştim bana gün vermedi doktorum 36da gidicem kontrole inşallah verir gün yaa çok sabırsızlanıyorum. Şu an 35im
Mervemrym İlk gebelikte genellikle sancı gelene kadar bekliyorlar sancı anında dönen bebeklerde varmış çünkü .
15kasim Mervemrym doktorum nasıl bi doğum istiyorsun dedi normal dedim hiç sezeryan lafı geçmedi aramızda. 2 gün sonra randevum var hala dönmemişse gün verir mi acaba diye merak ettim herkes son sn bile dönebiliyor demiş bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum 🙈